1xbet tipping

1xbet, AAMS sertifisert spilloperatør, beriker sitt tilbud ved å gjøre noen kampanjer og velkomstbonuser tilgjengelig for sine brukere. For å dra nytte av det, bare registrer deg online på operatørportalen og skriv inn den tilhørende 1xbet bonuskoden. Men la oss se hva er de forskjellige mulighetene som tilbys og funksjonene til 1xbet-tjenesten.

Registrering og bonuser i enkle trinn

De 1xbet velkomsttilbudene for sportsspill er for tiden to:

Bonus på den første innsatsen som gir deg mulighet til å få en bonus på € 5 på tidspunktet for den første innsatsen gjort;
Multi-bonus som gir deg mulighet til å få refundert opptil 100% på 1xbet tipping spill.

Å dra fordel av 1xbet kampanjer er veldig enkelt. Det vil være tilstrekkelig å registrere seg på operatørportalen og angi den tilhørende 1xbet bonuskoden. Bare følg trinnene nedenfor:

Få tilgang til operatørens nettsted
Skriv inn informasjonen som er forespurt i registreringsskjemaet;
Skriv inn 1xbet bonuskoden;
Bekreft registreringen.

Bonuser og tilbud med bonuskode: detaljer om kampanjene

Når disse få operasjonene er ferdige, vil det være mulig å begynne å spille ved å plassere innsatsene dine. La oss se på dem i detalj.

Første innsatsbonus: med 1xbet € 5 tilbys

Som navnet antyder, er 1xbet første innsatsbonus på € 5 en kampanje som bare gjelder for brukere som gjør sitt første innsats. Etter å ha registrert jevnlig på 1xbet nettsiden, for å få bonusen er det nødvendig å gjøre den første innsatsen, enkelt eller flere, med et minimumsinnsats på € 20 assosiert med odds lik eller større enn € 2. Det er mulig å satse på alle hendelser. Det er ingen restriksjoner når det gjelder sport eller kamper.

Den € 5 av den første innsatsen bonusen krediteres brukerens spillkonto innen 48 timer og kan ikke trekkes tilbake, men utelukkende spilles av på et hvilket som helst arrangement i 1xbet-timeplanen. Advarsel: 1xbet første innsatsbonus er ikke tilgjengelig for de som har gjort innskudd via Neteller eller Skrill.

Få bonusen >>

Multi-bonus: plassere multipler og få refusjon opptil 100%

Multi-bonus-kampanjen tillater deg å spille på multipler med 3 eller flere arrangementer (opp til maks 20) ved å øke gevinsten opp til 100%. Det er mulig å satse kun på pre-match fotball arrangementer. Videre er systemene ikke tillatt og minimumskvoten knyttet til arrangementet må være lik 1.10.

For å bedre klargjøre fordelene ved kampanjen, la oss ta et eksempel. Å spille flere av 20 arrangementer, hvis alle 20 arrangementene er vinnere, får du en 100% bonus. Hvis 19 av 20 hendelser er vinnere, er bonusen da 90%; og så videre.

Hvis en av kampene som inngår i innsatsen, skulle bli kansellert eller utsatt, vil innsatsen fortsatt anses som gyldig, men bonusen vil bli gjenkjent ut fra det faktiske antall vinnende hendelser.

Selv for den aktuelle kampanjen, vil bonusen bli betalt innen 48 timer og kan ikke trekkes tilbake, men utelukkende replayed.

Hvordan trekkes og legges på 1xbet: aksepterte metoder

Innbetalings- og uttakstransaksjonene på 1xbet er ganske enkle. Betalte betalingsmåter er de viktigste og varierer derfor fra kontanter til bankoverføringer, som passerer gjennom andre instrumenter som Paypal, Neteller, Skrill, etc. Noen funksjoner er imidlertid bare tilgjengelige for den stasjonære versjonen av tjenesten. Det er imidlertid mulig å konsultere de ulike alternativene og funksjonene direkte på operatørens nettsted.
Velg betalingsmåten din

Tidsplaner, sport og typer av spill tilgjengelig

På 1xbet er det mulig å satse på de viktigste sportsbegivenheter, nemlig fotball, tennis, basketball, hockey, volleyball og håndball. Planen er imidlertid ikke blant de største i omløp. Faktisk mangler det heller for idrett annet enn fotball. Er fortsatt tilstede alternativene til klassiske spill som sluttresultat, score første mål, mål / mål, total mål, eksakt resultat, sluttresultat og totalmål, dobbelt sjanse, straff ja / nei, 1 × 2 handikap, delvis / endelig, odd / Even. Live / streaming-tjenesten som er tilgjengelig for et svært begrenset antall hendelser mangler også.
1xbet: kundeservice

For å imøtekomme alle brukerens behov gir 1xbet en 24/7 kundeservice som er tilgjengelig på nettstedet. Det finnes også en hjelpeseksjon (øverst til høyre) der du også kan få tilgang til F.A.Q. som tillater deg å få et første øyeblikkelig svar på de hyppigste problemene. Alternativt kan du også kontakte kundesupport via et kontaktskjema eller direkte via e-post på support@1xbet.com.