Basketball spillere USK kommer inn i Euroleague på grunn av Kayserisporem

For Pražanky, før sesongens inngang til sesongen, var et stort løft den europeiske Superpohar-triumfen, som beseiret seieren i Ekaterinburg 93:91. På lørdag spilte en annen tungvektskamp mot verdensmesterene for amerikanske embetsmenn. Treneren Natália Hejková ga plass til hele laget og reddet støtten. Resultatet var et tap på 53:85, men det var fortsatt en fordel.

“Jeg er glad vi spilte det fordi det vil ta oss tilbake til bakken. Selvtillit er en god ting, men dette har brakt oss tilbake der vi trenger å være. Super Cup er allerede en ting fra fortiden, og den nye sesongen vil være noe annet, sier Hejkova.

Den første Euroleague-rivalen blir Kayserispor, som vant det niende stedet i forrige år.Før den nye sesongen blir det igjen flere bærebjelker, ledet av den amerikanske Point vakter Lindsay Whalenovou og det spanske landslaget Laura Nicholls, men bringer til Praha et sterkt lag.

“De har fem farlige spillere, pluss det første spillet er alltid vanskelig, spesielt når som talsmenn vi spiller hjemme. I det øyeblikket, svever over oss ordet must. Det vil være en ubehagelig motstander. Jeg viste forrige sesong at han kan vinne mot favorittene, “sa treneren.

Det sentrale spilleren er den tyrkiske representant Lara Sanders Strøm forover, ny støtte Zoi Dimitraková som tilhørte tilhengere av Hellas på EM.Teamet er avhengig av spillere fra USA, som er erfarne og Power fremover Janel McCarvilleová Point vakter Odyssey Sims, som venter europeisk premiere.

“Det er ingen video av dem, det vil ikke skje så ofte. Men de har ikke gjort noe før kameraene. Vi må anta at vi kjenner sine spillere, vi vil bare ikke kjenne deres signaler mens de kunne se oss i Superpohar. Men vi har ikke vist alt enda, og vi har et ess i ermet, sier en erfaren slovakisk trener. Men komplikasjoner er helseproblemer. En av de største stjernene, Sonja Petrovich, som har en knust finger, står ikke. En ustø start og en ny backup Marty Xargayové, som i USA forbereder skadet ankelen.

“Vi får se om han kan spille.Det er innlegget som gjør oss mest, fordi vi ikke har noen erstatning for det. Hun bør skifte Sonja, som også er skadet. Og Alena Hanušová følte seg ikke det beste, “la Hejková.