Beskytt, hørte hun. Etter et år bærer Krejčová en triumf fra Hawaiian Ironman

Nei, dette er ikke en film manus Hollywood, men den virkelige historien 36leté Budweis triatlonistky Petry sydame

Hawaiian racerbanen brukt 10 timer, fem minutter og 38 sekunder -. I løpet av den tiden svømte 3,8 kilometer, 180 kilometer per runde og maraton. I kvinneklassen 35-39 år siden hun hadde en annen konkurrent på målstreken foran mer enn 11 minutter. Blant de 2 367 deltakerne tok 375 totalt. Blant kvinner i tjuefemte.

“Jeg tror det er fem største suksess,” sier den stolte ektemann, 43 år gammel kvinne Karel Krejci, som ikke gå glipp av et løp. Selv om en vifte av avstanden.

“Jeg så på et spesielt område hvor den foreløpige resultatene.I følge Pete-tiden i sesongen trodde jeg at et anstendig resultat kunne ha gjort at hun kunne nå medaljen, la han til.

For et år siden hadde Krejci ikke bare andre bekymringer. “Umiddelbart etter skaden trodde ingen av oss at hans kone ville løpe igjen og vinne. Men da begynte hun å svømme sakte, riste halsen og til slutt kom opp med det faktum at hun skulle ønske å kjøre igjen. Jeg var ikke veldig mye imot. Til slutt er det en seier, så hun er bedre enn før, “smilte Krejci.Deretter la han mer alvorlig at hans kone fortsatt gjør vondt mest sykling, der ryggraden blir veldig forvirret.

På mandag ettermiddag Krejcova satt på flyet og på øyer i Stillehavet drar hjem. “Feiringen vil organisere et kurs, men første vil det være i familiekretsen, for å komme frem Petya,” nevnt mann.

Sammen med Peter holdt ham ved datamaskinen tommel og hennes to sønner. “Tiny, fire år, slik at noen av dem fortsatt ikke tankene. Den fjorten bodde hos meg til å se om halv tolv og deretter sovnet. Denne morgenen jeg våknet ham og fortalte ham at mamma vunnet. Og mens han sov, og bare han sa at det normálka.Så, selvfølgelig, var veldig fornøyd, “lo skredderen.

Triatlonistku hadde alvorlige skader, noe som forårsaket løpet i Sør-Böhmen Holubov Cup, gjør han ikke begrense. Hun ble rehabilitert i januar. “Bare til huset vårt kommer alltid en lege som massert henne i nakken,” Krejci sa at Ironman sesongen endte for sin kone. “Nå er det ventet ankomst til vårt hjem og arbeid, er foreleser på Fitness 14,” sa han

En av fans etter suksessen med Hawaii skrev på sin Facebook-profil:.! Du er uforgjengelig

“Ja, det er sant, det er hele Petra,” enig Charles Krejci.