Ciao, Fabio! Hvordan møtte vi verdensmester Cannavara

Under tegningen (1: 1) applauderte publikum hver vellykket handling, men han var mest interessert i det.

Mannen som ikke spilte.

Kinesisk mestertrener.

Fyrre-fire år gamle kjekke fyr fra Napoli.

Verdensmester i 2006.

Gullkuleholder

Å være en spillerkarriere for syv år siden , navnet Cannavaro har fortsatt lyd. Etter lenge fulgte fansen ham og ba om et bilde. Han fulgte alle sammen med noen av Zlins fotballspillere. Klubbsjefen Zdeněk Gryger måtte ikke be om noe, han kom nettopp til italiensk legende og sa – ciao. Hvorfor ikke heller, de spilte sammen i Juventus i et år.

“Han er som en italiensk.Han ga aldri opp, hans mentalitet var rett og slett egnet for Juventus, “sa Cannavaro.

De diskuterte sammen den kinesiske coaching-oppdraget og fellesgrillen i Torino. “Fabio har venner som laget spesiell napolitansk mat, pizza for barn. Til tross for hans bekjente, kjøpte jeg prosciutto slicers. Fra Parma sendte de meg hjem til Tsjekkia. ”

Mens minner fra Juventus gjorde et smil på Cannavar-ansiktet, rynket han på den italienske representasjonen. Verdensmesterskapet squadra azzura mangler, som sin tidligere kaptein resentes: “Vi er Italia, en firedoble mester. Vi har et stort ansvar. Tross alt kan vi ikke være uten et verdensmesterskap! “Han tror ikke det vil hjelpe ham til å forbedre seg selv.Han er opptatt av å engasjere seg i rike Guangzhou Evergrande. Det er fem utlendinger i cadre (tre kan spille), resten er kinesisk. “Det er ikke lett fordi jeg trenger tolk og alt tar lengre tid,” sa han til Gryger. “Men det er en stor utfordring. Jeg er glad for å være en trener som jeg kan dele min mentalitet med spillere. Han oppstod i Guangzhou for første gang høsten 2014, men i seks måneder ble han avskediget. Han kom tilbake til klubben i høst.

“Vi har et godt lag. De fleste gutta har vunnet både den kinesiske superleagen og den asiatiske mesterlige ligaen, “sa Cannavaro.For første gang og siste gang i 2002: “Kina investerer mye penger i fotball, bygningsakademier, spill på fremtiden.” Og gitt hvor mange kinesere de er, vil de snart kunne gjøre det. ”

Verdens mest folkerike land må sette seg på TV, akkurat som Cannavaro.

ny mester? “Det var Spania, Portugal og Argentina, så jeg vet ikke.”