Coach Šmejkal kommer tilbake, Ostrava libero Vaclavik vil slappe av

Den landslaget tapte i gruppen alle kampene (med Nederland, 1: 3, Bulgaria 2: 3 som Tyskland 0: 3)., Så Smejkal kan allerede fullt anta Ostrava hele

Treneren forbereder Teamet er lykkelig før ekstralig. “Gutta gjorde hva vi og Honza sa, og det var det de så,” sa han. “Som vi har komponert et team av Mika Berzins og styrket hovedsakelig på plata, det er sant, hva vi forventer av den.”

Dette er dokumentert av resultatene av opplæringen. Ostrava vant fra de nåværende ni duellene i Hall seven. “Resultatene av trening er bedre enn for et år siden, kan mange ting å fortelle,” sa Smejkal. “Det er hovedsakelig takket være at opptaker Petr Zapletal kom inn.Dette er ikke å prakke sin forgjenger John Halaj var helt feil, men Zapletal er det mer for å føle sette spillet vårt så rolig og presisjon. ”

Zdenek Smejkal er fortsatt i virkedager viet til representasjon og helger satt ut på Foreløpige kamper av Ostrava. “Jeg dro på guttene og hjalp med coaching. Det var for meg heller hvile og selvfølgelig vi var nysgjerrig på hvordan fortsette. Honza, tror jeg vi ikke bør bekymre som forberedelse går. ”

Jan Václavík, men mangel av lettelse.Han innrømmet at han ikke kunne bli opprørt. “Jeg visste ikke hvordan jeg skal håndtere spillet mitt og coaching helt,” sa han. “Nei, jeg přeblikával i mellom, så noe da jeg savnet coaching og vi gjorde feil på pounds.”

Hva gjorde treneren Smejkal? “Det kan ikke være lett, slik er det, men slet med det også,” sa treneren. “Jeg har ikke engang merket noen feil. Det er imidlertid klart at han ser frem til når jeg er i laget til å lede treningene, og han kunne øve mer, fordi alt er ikke så sikker. Men jeg tror ikke det ville være et stort problem. ”

Nå trenger de bare å finpusse Ostrava form, fordi neste uke starter torsdag Extraliga.Ostrava fra 17.00 vert for en forsvarer av tittelen fra Liberec.