Dvořák-angriperen tilhører allerede Olomouc-fotball, men Polom gjør det fortsatt ikke

Han ønsker velkommen et nytt ansikt under spissen eller vingen. “Vi snakker fortsatt, noen muligheter var truende, noe ble stengt. Det er mulig at noen fortsatt kan komme til leiren. “Olomouc prøver også å følge ankomsten av Roman Polom, sporen, som har forlatt Mladá Boleslav i slutten av juni. Tvert imot, etter en kort test Michal Reichls målvakt i Zlaté Moravce i Slovakia var vert, han vil fortsette til Haná, han vil kjempe for et sted blant de beste målvaktmesteren Miloš Buchta og Aleš Mandous, som kom fra Žilina.

“Det betyr at vi har den største konkurransen i målet.Jeg vet ikke om noen i ligaen har tre flotte målgrupper, sier Jílek, som langsomt forbereder seg for øyeblikket, til den tretti og åtti år gamle Buchta løser sine ulvhunder. “Milos var den beste målvakten til konkurransen i fjor, men han har ingen prestasjon i mange år. Han er en veldig erfaren spiller. Vi ønsker å være klar. ”

På tirsdag, på nr. 2-feltet i Andrs idrettsanlegg, ble Buchta satt opp. I et forberedende spill mot Ružomberok, Slovakia, som ble trent av exsparský David Holoubek, samlet han kun en gang. Kalvach har ikke tatt ledelsen til venstre for straffespark og i 70 år.Mining Qose til Final 1: 2.

Sigma vant takket være å treffe slutten av første halvdel; Falta’s wingman overførte spillet og høyrehendt Michal Surzyn ropte ballen bak bakkanten til ballen. Det store skuddet var begeistret av solbadet på betongstativet og tidligere representanter for Jan Koller med David Rozehnal, lånere på det lokale fotballakademiet. at han ikke oppfyller de høyere spillkravene. “Michal er trinnvis, forstår hva vi vil i kampen, prøver å gjøre det. Det er alltid en liten mangel i defensiv, bryteren, men igjen kompenserer den for kvaliteten foran alle kampene han har spilt.Vi fikk hodepine. Han utfører veldig bra, sier Jílek.

To minutter etter målet straffet Surzyna midtbanespiller Texl det fattige lille hjemmet og komfortabelt skød den gigantiske målvakten Macík med et skudd. Sigma slo Ružomberok

“Jeg har det bra!” Ropte lavprofil midtbanespiller Jakub Plšek da hans lagkamerater ikke deltok i spillet.

Fra I det 70. minutt, i stedet for Jakub Yunis, presset han seg til punktet, men han møtte ikke engang ballen der. I en forsiktig kamp med et minimum av sjanser ved starten av andre halvår, slår Yunis ikke Macik fra straffen. “Han var en god motstander. Han presenterte seg på en veldig organisert måte. I introduksjonen la vi ham spille, vi var unødvendig langt unna, det var ikke en vellykket oppføring, men fra 20.minutter kom nærmere, vi kronet det med to mål. For fred måtte vi dra nytte av en ny sjanse, eller en stor mulighet, sier Jílek. “Motstanderen på slutten ga et mål, likevel sensed en sjanse og fikk oss under press.Jeg setter pris på at vi ikke har satt ham i mange sjanser, men vi har ikke jobbet for mye. “Sigmaks har fulgt 3-0-seieren over den slovakiske mesteren Trnava. “Ruzomberok testet oss mer enn Trnava, var mer sulten,” sa Jilek. “I går har vi hatt en hard trening, vi er tre dager etter kampen, en veldig god kamp med hensyn til treningsbehov.” Jílka har også forestillinger av Kotouč og Štěrba, som strever etter et avslappet sted etter Radakovičs avgang til Sparta. “Begge fungerer veldig bra. Det vil bestemme blokken for konsentrasjon og faktisk spillytelse.Vi har mye å velge mellom, og oppfyller våre forventninger. “Olomouc venter nå på en åtte dagers treningsleir i Polen, og spiller tre spill, inkludert Piast Gliwice-klubben 13. juli. Den opprinnelige motstanderen blir den andre liga Katowice, den tredje motstanderen er.