ECB oppfordret av MP til å publisere hvordan det beregnet Durham straff

Kevan Jones, MP for North Durham, reiste spørsmålet om Durham County Cricket Clubs siste nedrykning og poengfradrag i parlamentet på torsdag, og beskrev det som en “skandale” og oppfordret England og Wales Cricket Board til å publisere metoden ved å som straffen ble beregnet.Captain Cooks konservatisme fortsetter å invitere snakk om radikal suksess Les mer

I en debatt om emnet holdt i Westminster Hall, beskyldte Jones ECB for mangel på åpenhet over beslutningen som vil mener Durham starter Betting oppstartsbonus for nye spillere neste sesong i Division Two av County Championship på minus 48 poeng, fjernet av retten til å være vert for cricket og gitt en rekke økonomiske sanksjoner som avtalt forhold til styrets kropps £ 3.8m bailout av klubben i oktober. Jones fastslår at, mens Durham var i økonomiske vanskeligheter med en gjeld på £ 7,5m, hadde klubben ikke gått konkurs og derfor ECBs forskrifter, som er upublisert, men som han hadde fått gjennom en sur ce i styret, burde ikke vært brukt.Han fortsatte med å si at straffen ikke stemte med dokumentet han hadde sett heller.

“Jeg tror ikke åpenhet og åpenhet er det som kommer til å tenke når det gjelder ECB,” sa Jones. . “Reglene bør være offentlige dokumenter. Hva har de å skjule, med mindre de prøver å dekke noe opp? “Han la til senere:” Måten dette har blitt gjort er en skandale. Trofaste fans som har støttet klubben i mange år gjennom en lidenskapelig kjærlighet til cricket, er helt ignorert.

“Du må spørre, hva er formålet med ECB? Er det å beskytte interesser og opprette en koselig klubb? Eller er det å støtte de menneskene som ønsker aktivt engasjement i cricket? Det er det klare spørsmålet.Denne typen hemmelighold og betting mobile veddemål mangel på gjennomsiktighet i 2016 kan ikke fortsette. “Jones uttalte at han som svar på et brev han sendte til ECBs administrerende direktør, Tom Harrison, ba om avklaring på saken, hadde han Tracey Crouch var ikke i stand til å delta, men har avtalt å møte Jones og Roberta Blackman-Woods, den amerikanske regjeringen. MP for byen Durham, som også deltok i debatten, for å diskutere emnet videre.