Faktum er at ved å kjøpe prognoser en etter en

Faktum er at ved å kjøpe prognoser en etter en, vil du snart innse at alt dette, for å si det mildt, er skit, og løpe bort fra en slik fjellkapper, og ved å betale et abonnement med en gang, er han garantert å motta pengene dine, og selv om du nekter å fortsette samarbeidet med ham, vil han ikke returnere pengene. Derfor, ikke tro at alle disse rabatter er laget for deg, målet med capper er å få pengene dine: så mye som mulig og så raskt som mulig. I hvert fall, etter å ha kjøpt et abonnement, vil du ikke forlate pluss nett casino, du betaler ikke engang kostnadene ved kjøpet.

På kontraktsmessige kamper rett veldig kort, bokstavelig talt i en setning. Selgere “hund” naturlige svindlere. De har ingen informasjon, men bare dumme tillitsfulle borgere. Ikke bli lurt av denne skilsmissen!
Skilsmisse nummer 7: Kampanjekonto

Klienten gir brukeren et passord og passord på bookmakerkontoret. Capper går inn og starter med å satse, øker kontosaldoen. Etter å ha økt balansen med en tidligere forhandlet prosentandel eller et fast beløp, må klienten betale capper 50% av pengene det gjør. Denne skilsmissen kalles ganske enkelt – “Gi meg pengene dine, og jeg vil leke med dem, kanskje heldig.” Og det er folk som faktisk gir norske spilleautomater 2016 sine regninger i håp om at de i en uke vil øke balansen.

Noen mennesker er redd for at hvis de oppgir innlogging og passord, blir pengene deres stjålet fra kontoen, og det er det som stopper dem. Venner, du er ikke ute etter en fangst der! Penger fra kontoen din vil ikke kunne trekke seg på noen måte, og selv om det går ut, er dette allerede et tyveri – vær så snill å skrive en uttalelse til politiet! Men faktum er at det ikke er lønnsomt for svindlere, som kalles for å bli erstattet. Hvorfor bryte loven hvis alt kan gjøres uten å bryte det. Når pengene går tapt, vil de fortelle deg tips odds, de sier at disse er innsatser, det er risiko, det skjer – dette er sport. Du åpnet frivillig tilgang til en tredjepart på kontoen din, og han mistet banken din – det er ingenting du kan gjøre. Det er ingen forbrytelse, du gjorde alt frivillig, ingen tvang deg, og du ble advart om risikoen. Bunnlinjen: pengene dine vil bli drenert 100%.