Holcaks hest viste i “Big” hjertet, slo vinneren. Men uten en rytter

Jo mer Peintre Abstrait var, ifølge Holčák, i sin tredje start på Great Pardubice i livet. “Hesten som faller, går for det meste hjem den enkleste måten, men han hoppet hele kurset. Han ønsket å løpe, han har et stort hjerte, “sa Holčák.

Den niårige valpen valgte imidlertid mye uflaks. Bak Popkovic Ditch ble en fri hest tatt i startfeltet, og Peintra Abstrait knuste.

“Det var en kanonkule i skogen, ingenting å gjøre.Du trenger lykke i Great Pardubice, og vi har ikke det, “sa Holčák, hvis forvalter nummererte tretten. “Jeg er ikke overtroisk, men jeg liker ikke Thirteen”.

Selv om Paintre Abstrait av Grand Pardubice andre rad finish, og dermed ikke bundet til femteplass i 2013, Holčák han ønsker å forberede seg til neste år. “Forhåpentligvis blir hun frisk og klarer å få ham tilbake.” Men han hever en mulig etterfølger i stallen. Store forhåpninger plassert i bukten mens Marmiton, som vant søndag i Pardubice, en av de som støtter løp for fire hester.

“som tre-stjerners. Vi lurte på om vi skulle gå på en racerbane eller samle erfaring på Pardubice, sier Holčák.I Velké Karlovice valgte de endelig det andre alternativet. “Jeg er overbevist om at han kan være en stor kanon. Men det er en lang prosess, på Grand Pardubice kan være klar i syv år. ”

Marmiton men søndag var ikke den eneste vinneren fra stallen Valencia, elleve roan Shaman dominerte det femte løpet program Poplerův minnesmerke. En dag tidligere vunnet Golden Horseshoe tre enn flettet hindringer bay Kifaaya

“Tre seire i løpet megavíkendu i Pardubice – vi er svært fornøyd,”.. Sa sønnen til legendariske trener Francis Holčák

Vi feirer også kunne i en stud gård i Napajedl. Deres avkom vant to racerløp.Vallak Stretton dominerte det aller første løpet på søndag, bay Charme Look får prisen for guvernøren i Pardubice region. I Napajedla ble han født bay også Hagnus, som vant den sjette løpet.

“Det er en suksess for alle involverte. Tsjekkia avl det er i dag svært vanskelig, “sa Martin Hradilová, ansvarlig for Napajedla stud.

forrang på mest sette racing dagen i året for bønder er en velkommen Napajedly reklame.Fra årets føll blir en solgt og fem booket. “De som er interessert i å kjøpe en hest for det meste av familietrær,” sa Hradilová at i Great Pardubice rooting tre odchovancům stud.

Ingen andre oppdretter var ikke i startfeltet mer hestekrefter, men bukta Amaragon, kastanje Pareto eller vallak sherard selvfølgelig ikke fullført – akkurat som et år siden. “Vi ville være glade hvis de ikke falt. Vi beklager, men Great Pardubice er krevende og krever erfaring, sier Hradilová.