I en jakke og en kil. Rugby-stjernene besøkte den britiske dronningen

“Visste du hav av folk som ønsker å oppleve noe sånt, sier Richie McCaw, kaptein på New Zealand rugby verdensomspennende ikon og en av de inviterte; spillere og trenere har også blitt supplert av noen frivillige på VM. McCaw kom til festivalen for andre gang: “Et godt husker at da jeg møtte dronningen, mine besteforeldre, de var helt odvaření.”

Rugby er idretten av nerder som er på banen oppfører seg som gentlemen – så er en av de sportsforestillinger som mesterskapet nå magnetiserer.Nå dvoumetroví strongmen viste at de har ingen problem med sosiale arrangementer høyeste grad: Buckingham Palace kom i dress – og skottene i kilt.

Forresten, dronningen i en uformell samtale med en av de frivillige innrømmet at hun liker kilter, som skotsk representant Finn Russell sa henrykt: “Jeg liker å høre” Home

kongefamilien har et forhold til rugby.Dronningen av den australske ekspedisjonen lært at det i 1928 som en pjokk løftet opp i luften bare rugby, “Wallabies”.

Hennes barnebarn Harry og William er lidenskapelige fans, men dette lyktes bare en av dem – William (og med det hertuginne Kate), idrett tidsplaner for Wales, som den britiske slaget erobre England, som han entusiastisk Harry. “Vi opplever en eksepsjonell turnering full av minneverdige øyeblikk. Og ja, enda et par skuffelser, “sa den rødhårede prins Harry, og viser til det faktum at vertslandet er allerede ute av spillet

Audiens hos dronningen understreket Rugby Championship trives. Fulle tribuner, medieoppmerksomhet, interessen for personligheter…Men den irske, hvis ekspedisjon til London for et festlig lag ledet av helikopter for en endring pratet golf magiker Rory McIlroy å støtte landsmenn.

Og alt vil kulminere, tross alt, begynner helgen med en playoff. Selv i Buckingham Palace ble en Webb Ellis Cup sett for fremtidige mestere.

“Jeg ga guttene mine noen dager til å hvile på kroppen min og min sjel. Og jeg kunne en gang barbere det? “Spøkte den australske treneren Michael Cheik, berømt for sin agner et publikum ved hoffet.

Når prins Harry snakket tale, Queen av media viste interesse for hvorvidt rabbiner kjeder seg.Nope! “Det er en veldig fin familie, bare vanlige folk,” sa Steve Hansen, trener All Blacks.

Hans lag er en av favorittene, og New Zealanderne vil gjerne se dronningen igjen. På den tiden vil det bli vinneren av Webb Ellis Cup.