I hockey blir perioder sjelden avsluttet med uavgjort

Myk fangst på odde / jevn

Chet / Odd er den mest stabile kampkampen, som egner seg godt for myke fangster. Koeffisienten på den er alltid litt under 2, og den lange serien med samme resultat må avbrytes. Og sjelden varer slike serier lenger enn ti hendelser på rad. Derfor legger ikke denne kombinasjonen mye press på banken.
Dogon i basketball

I følge statistikk, er minst ett av kvartalene nett casino i en basketballkamp vunnet av en utenforstående. Koeffisienten for outsideren i hvert kvartal er betydelig mer enn 2, så strategien til dogon passer perfekt. Det er bare nødvendig å satse regelmessig og ikke glem å doble den neste innsatsen i tilfelle tap. Hvis outsideren ikke vant et eneste kvarter av kampen, sats på ham i de neste kampene.
Dogon i hockey

I hockey blir perioder sjelden avsluttet med uavgjort, og koeffisientene for slike utfall er høye. Sett på uavgjort og dobbelt opp hvis du taper. Det er best å bruke denne strategien under store turneringer, for eksempel under verdensmesterskapet. Der er prisen på en feil høy og de bundne periodene skjer oftere.
Dogon i tennis

I tennis er det bra å bruke dogon i live-modus. Poengsummen i spillet ringes gradvis, og spilleren kan ikke score poeng uten feil. Hvis en spiller begynner å vinne norske spilleautomater 2016, kan du satse på motstanderen: før eller senere vil han score poeng. Oddsen er ikke dårlig, spesielt hvis du satser på en utenforstående. Du kan også satse ikke på poeng i et spill, men på spill i et sett. Hvis koeffisienten ikke når 2, bør en myk dogon brukes.

Martingal. En ideell strategi eller en direkte vei til å miste?
Er det verdt å ta igjen?

Det ser ut til at det ikke er noe enklere: plasser en innsats og dobbelt hvis du taper. Det eneste som gjenstår er å vente til et positivt utfall oppstår. Og garanterte lommegevinster.

Det er noen få ting du må huske på.
Verdien av gevinst

Er spillet verdt lyset? Mengden gevinster avhenger tips odds av beløpet for den første innsatsen. Hvis den er stor, er den potensielle utbetalingen stor. En dobling av satsene vil kreve en betydelig tilføring av midler til spillbanken. Og hvis den første innsatsen er liten, er det verdt å bruke så mye tid og krefter på en liten gevinst.