I Pardubice konkurrerte de om den avdøde eieren: Kanskje han likte det

Hans hover gravd ned i banen først. Først fløy fryktet Drosjer Ditch, ledet nesten hele løpet.

Målet hestesko i Velka Pardubice, men en av de favoriserte hester universet av Gracie ridd av jockey John Faltejsek, tapte den fjerde. “Vi ventet litt annet resultat”, sier hans trener Jiri stykke. “Men han ble slått rettferdig og firkantede, gikk sunn. Så vi er fornøyd, “legger han muntert trener fra stallen BORS Breclav.

Nå på gården, som er en del av Lednice-er utvidet en av de sterkeste og tristeste historier om årets 125-året av den berømte steeplechasen.

Bare to måneder før løpet, døde den 50 år gamle eieren Luděk Mikulecký plutselig. “Det gjør oss alle,” sier coachen og jockey Kousek. “Vi dro til Grand, og vi ønsket å gjøre ham lykkelig selv om han ikke er her lenger.” Til slutt, akkurat som for et år siden, ble Gracie Universet ferdig med fjerde. “I fjor var han veldig spent på sin plassering, han var hans kjære. Jeg tror han ville ha likt dette året også, “husker stykke av den avdøde forretningsmannen som kjøpte boblen for ni år siden fra Tyskland. I motsetning til sesongens racing sesong, var galoppen og den gule jerseyen Faltest , som var i de store tre i de foregående tre årene, kan se det. “Det er en hestekrefter som elsker å dominere.Da du sa det, var det ubrukelig å hindre det, forklarer Kousek.

Spesielt takket være “Unimu” så seerne i Pardubice den raskeste Grand i historien. Nesten syv kilometer unna klarte de seierne Nikas med Mark Stromsky’s jockey å klare seg i 8 minutter og 55 sekunder. Noen få forlatte hester bidro til å temperere helgene i Břeclav-stallene. “Da universet trengte å hvile, presset hesten i frihet ham,” en trist trener som fulgte løp bakover på plattformen. “Men hvis han ikke spiller.Konik hoppet perfekt, alt i alt var et pent syn. ”

Ten-hest, som tjente fjerde plass South Moravian låven en halv million kroner, nå venter resten. “Jeg liker å gå ut å innhegningen i morgen allerede hørt, la ham sette et teppe, og vi får ham ut,” sier stykket, som universet i fjor ikke bare trent, men i det berømte løpet og ledet.

I salen kunne komme tilbake i Pardubice neste år. “Med Honza Faltejsk satt vi ned etter løpet. Han spøkefullt si til ham neste gang jeg går tilbake når vi gikk bra, “sier han i førtiårene med erfaring fra utlandet.

Hvis vallak sto på 126th av Grand Pardubice start, tilhørte de 11 årene i mellom fire-legged matadors. “Han har mange raser, men han er ganske kul.Hvis han har råd til det, neste år, vil vi prøve igjen med ham, “trener treneren.