Kjære menn som hastroos? Det er slik kreft bekjempes i Amerika

Tidligere gliste NBA-trenere og spillere på de forlokkende spørsmålene hans. Men nå savner de Craig Sager. Nesten to år. Det populære ansiktet forsvant ikke bare fra skjermene, men også fra verden.

Sager bukket under for sin kamp mot leukemi.

Da han døde i desember 2016, var han en begivenhet. Og i den beste basketballligaen har ikke TNTs reporter glemt. På galakvelden tildeler de Sager Strong Award til spillere eller trenere med en inspirerende historie.

Og noen ganger dukker det også opp eksplosive motekreasjoner på dekk. Fornuftig? Det er klart. Det er viktig å trekke oppmerksomhet til stiftelser som støtter kreftforskning.

Coach-rookie Nick Nurse, som leder Toronto til den beste balansen i NBA, lyste mest torsdag.Og ikke bare fordi Raptors hans mistet de regjerende mesterne i Golden State Warriors. “Jeg blir nødt til å kjøpe denne jakken,” sa sykepleier til den seirende klærne han nettopp hadde Unibet lånt denne gangen. Hans motstykke Steve Kerr var kledd konservativt. Men han virker ganske lei seg. “Jeg beklager at jeg glemte det,” unnskyldte han etter kampen.

“Nick vant det,” sa Kerr på en pressekonferanse. ”Jeg tenker ofte på Craig, spesielt TNT-kamper.Vi har vært sammen i åtte år og gått inn i basketballhistorien, men han var også en god venn av meg, ”minnet Kerr om fortiden som TV-analytiker.

Trenere fra begge Los Angeles-lagene – Doc Rivers fra Clippers og Luke Walton fra Lakers.

“Jeg har det veldig bra. Jeg har aldri fått så mange komplimenter som jeg gjør i dag, ”smilte Walton 38 etter Lakers seier over Indiana. “Det viktigste er å samle så mye penger som mulig,” la han til.

“Vi valgte to stykker, slik at du kan se frem til i morgen,” inviterte Walton deretter til et Dallas-spill på fredag. Og han trakk seg ut med et flott rosa stykke.

Arrangementet fikk også selskap av Dallas-trener Rick Carlisle, Denver Mike Malone og Fred Hoiberg, Chicago, med sin vakre drakt på fredag.Erik Spoelstra minnet sin avdøde trenerlegende om Jack Ramsey med det rutete stykket.

Og Gregg Popovich fra San Antonio, som engasjerte Sager med uforglemmelige ordkamper, satset på et ukonvensjonelt slips.

en tradisjonell sykdom ble også påpekt av den tradisjonelle TV-ansatte. Det skuffet ikke Shaquille O’Neal, kledd i en enorm rød drakt… https://onlinebrasilapostas.com