Målvakten Škarek signerte en nybegynnert avtale med NY Islanders

I det siste året jobbet Škarek i Jihlava-jerseyen i Extraliga, og etter sesongen inngikk han en kontrakt med Lahti, hvor han skulle spille hvis Islanders bestemmer seg for fortsatt å fange i Europa.

“Jeg er veldig stolt og spent at jeg signerte min første NHL-kontrakt med Islanders. Det er en pris for meg, “skrev Skarek på sitt instagram, hvor han også publiserte et kontraktsignaturfoto.

” Jeg vil takke familien min som holdt seg og tok meg av og hjalp meg i en hockey karriere. Og også til venner, lagkamerater, trenere og mine agenter – Michal Leimberger, Darren Ferris og Ryan Barnes, som er de beste i denne bransjen.Jeg har gjort mye arbeid og mye mer foran meg, “sa Skarek. suksessfrekvensen for inngrepene var 91,25 prosent og en gang nettokontoen ble opprettholdt.

Han fanget også to utspill dueller og tre i ekstreme unsuccessful retreat. Han viste seg også for ti kamper i den første ligaen Litoměřice. Han debuterte i den høyeste konkurransen i 2016/17 sesongen, spilte fire dueller for Sparta.I alt fanget han 27 kamper med et gjennomsnitt på 2,34 mål scoret i ekstreme, med 91,46 prosent suksess og to nettkontoer to ganger. Islanders forlot den slovakiske målvakten Jaroslav Halák, som signerte en kontrakt med Boston som ubeskyttet fri spiller.

Nylig har klubben imidlertid engasjert svenske Robin Lehner, hvis kontrakt med Buffalo er utløpt. Med Islanders har han en årlig $ 1,5 millioner kontrakt og vil parre seg med tysk Thomas Greiss.

To andre målmestere har kontrakten ved siden av dem. Den 21-årige svenske Linus Söderström var i HV 71 i svensk league i fjor, og i det kommende løp skulle han være på en gård i Bridgeport, AHL.Christopher Gibson, en annen fire år gammel, var også en annen målvakt, fange i Bridgeport og ferdig åtte NHL-spill på Islanders.