Rugby-kampen mellom Australia og Skottland er satt mot fettere

Maitland og hans fetter Quade Cooper er rivaler levetid. En av den pågående VM i England, Skottland representerer den andre Australia, selv om begge er født i New Zealand.

Selv om clashed flere ganger på klubbnivå, er landslags kampene fortsatt er oppfylt. Ennå.”Da Maitlands journalister spurte hva australske motstandere husket fra sin tid på den sørlige halvkule, svarte den tidligere angriperen til New Zealand Canterbury-korsfarerne:” Mot dette, noen av dem jeg spilte i Super Rugby. “Dette er en felles konkurranse mellom elitene i Australia, New Zealand og Sør-Afrika.

Cooper nevnte ikke moro. Han ventet på journalister å be om det selv. «Jeg tror jeg ville ha runnet bort,» sa han med en latter for å huske historien om grunnskolen. “Vi var omtrent seks, barn gjør noen ganger dumme ting.Men det vil være hyggelig når vi møtes i VM. ”

Forresten, nesten stokilový Maitland, som besteforeldre forlot Skottland på sekstitallet av forrige århundre, kan hente en hundre litt over elleve sekunder, dobbeltsporet håndtaket litt over tjueto sekunder…

på søndag vil sikkert være i start formasjon på vingen med No 14 Cooper vil bli håper treneren Cheik kampen vil utpeke minst én av de åtte varamedlemmer, da han skal ha en sjanse til å gripe inn i spillet og bygge mot din fetter. Til startoppstillingen å komme på storming clutch Australia i september fordi oppdagelsen av mesterskapet Bernard Foley.

Cooper, i siste mesterskapet fast medlem av den australske femten, på en turnering i England, sluttet han seg bare i kampen mot Uruguay.Når du vinner 65: 3 scoret ti poeng fra fem spark, etter å ha ligget fem. Følgende viktige kamper mot Wales Anglo og bare satt på tribunen.

For å bekjempe fettere på representasjons nivå har brygget for to år siden, da Maitland var en felles britisk valg, men overraskende valg Cooper savnet Australia. Tilbake i Edinburgh bortelaget vant 21:15.

Hvis søndagens duell endte annerledes seier i Australia, det ville være en overraskelse. “De har flott form, klart beseiret England, kan også ta kontakt med Wales,” Maitland sa australiere. “Men det er avspilling, alt kan skje. Vi er sultne.Det er en stor utfordring for oss. Ingen lag er perfekt, jeg er sikker på at trenerne vil tenke på en taktikk vi kunne lykkes med. ”

Skottland har hatt problemer med å følge gruppen. I det siste spillet måtte han slå Sam, men han mistet over femti minutter og til slutt vunnet 36:33. Avhjelpe slike feil fra forrige seniorturneringen i New Zealand for fire år siden, skottene endte opp i en gruppe på opp til tredje bak England og Argentina og kvartfinalene spilles.

Ellers i historien om VM siden 1987, blant de topp åtte avanserte hver gang semifinalen, men ble bare en gang i 1991. det kan nå bli gjentatt?

“Mens vi reddet siste kamp, ​​vi spilte bra, men vi hadde noen gode biter.For å lykkes mot Australia må vi spille godt i åtti minutter, sier Maitland.