De britiske fotballspillerne løp gjennom kvalifiserende

England

De britiske fotballspillerne løp gjennom kvalifiserende kvalifiserende turnering, og vunnet alle ti kamper, men sjansene for å vinne et høyt sted er fortsatt så ganske skeptiske. Feil ved siste VM er ganske enkelt ikke ute av hodet ditt. Sannelig, denne gangen til rådighet for Roy Hodgson vil være merkbart yngre lag, mens den siste representanten for den “gyldne generasjonen” – Wayne Rooney – kan til og med falle ut av hovedlaget, vil den mer tvilsomme formen til angriperen bare presse for det. Treneren drømmer trolig på å fortsette å jobbe med laget minst til verdensmesterskapet i Russland i 2018, men nå er det enda å nå kvartfinalen å garantere å beskytte ham mot pensjonering. Formann for fotballforeningen i England Greg Dyke sa nylig at landslaget vil vinne Euro. Enten snakket han og ingen forstod ham, eller han var en herdet optimist.

Wales

Welsh viste seg ikke i sluttfasen av store turneringer fra verdenscupen i 1958. Teamet til Chris Coleman har til hensikt å bevise at dette resultatet ikke er toppen av kapasiteten til landslaget. For langvarige fans kan en tur til Frankrike være det mest gledelige minnet til landslaget, og følelsenes lysstyrke vil i stor grad avhenge av lederen Gareth Bale, hvis aktive innsats i kvalifiserte kamper gjorde det mulig å vinne en billett til turneringen. Hvis han fortsetter å spille som inspirert, vil avspillingen ikke lenger være en så utrolig begivenhet.

Russland

Den kvalifiserende kampanjen til den russiske truppen rullet inn i avgrunnen til RFU-lederne bestemte seg for å avvise tittelen Fabio Capello. Leonid Slutsky ble oppkalt for å redde faren fra CSKA, som begynte å kombinere klubbens trener og landslagets plikter. Det er gledelig, den beste russiske spesialisten vant her og nå i alle de resterende kampene og vant en direkte billett til Frankrike. Det var sant at trener møtte det samme problemet som den italienske forgjengeren: Limoen på legionærer tyder på at det ikke er så mange talentfulle unge mennesker, og det vil være nødvendig å forynge landslaget før hjemmekampen.