Den andre etter Messi og den siste til nåværende

Med Arsenal kunne Cesc ikke oppnå seriøse seire, men da fikk han fortsatt titler, ble spanskmester i Barcelona og to-time-mesteren i England i Chelsea-leiren. I leiren til den “blå” 31-åringen for tiden fortsetter Cesc sin fotballkarriere, som er sant, ikke å ha rollen som en ubetinget spiller i hovedspillet. Men denne talentfulle spanjeren oppnådde fortsatt mye, fordi han har en rekke suksesser på den internasjonale arenaen, hvor han som en del av det spanske landslaget to ganger ble europeisk mester (2008, 2012) og engangsmester (2010).

2007 – Sergio AGUERO

Den andre etter Messi og den siste til nåværende vinneren av Golden Boy-prisen, som representerer Argentina. Aguero ble anerkjent som den beste unge fotballspiller som spilte i Europa da han spilte i Spania i rangene av Atletico Madrid.

Unge topp talenter. Hva gjorde 15 vinnere av Golden Boy Award

I 2011 flyttet Sergio til “Manchester City”, hvor han står til i dag, etter at han klarte å score for “innbyggerne” mer enn hundre og femti hoder. De mest slående prestasjonene av Aguero i fotball er tre mestere i England med Manchester City. Selvfølgelig fortjener et slikt talent som Sergio minst en seier i Champions League, men så langt har hans lag ikke klart å oppnå dette. Imidlertid er Aguero fortsatt bare 30 år gammel, og minst flere forsøk på å korrigere situasjonen i hans eiendeler forblir.

2008 – ANDERSON

Den første brasilianeren til å vinne Golden Boy var midtbanespiller Anderson fra Manchester United, som på den tiden var 20 år gammel. 2007 og 2008 ble en av de beste aktørene i denne lovende karrieren på den tiden. Han ble regelmessig rekruttert inn i brasiliansk landslags ranger. For 25 millioner euro flyttet han fra Porto til MJ, hvor han også viste seg å være veldig god først.