Den fantastiske Finish of Turks, et mål i siste øyeblikk og direkte fremgang til mesterskapet

2016 fotballkamp i Europa vet 20 deltakere. Frankrike kom først til England, Tsjekkia og Island. Deretter gradvis supplert med andre land: Østerrike, Spania, Slovakia, Belgia, Wales, Tyskland, Polen, Sveits, Romania, Nord-Irland, Russland, Italia, Portugal, Albania og Kroatia på den siste dagen Tyrkia.

Tyrkia har blitt det beste laget på tredje plass. Det ble hjulpet av seieren i Kasakhstan i Latvia. Latviere falt til sisteplass i gruppen, og på grunn av dem tyrkere to ganger bundet, lagene tredjeplasser trekke fra tyrkerne bare to poeng.

I tillegg til mesterskapet vil konkurrere Ungarn, Bosnia og Hercegovina, Danmark, Sverige, Ukraina, Norge, Irland og Slovenia.Kaserne vil komme fram fire.

Tyrkia mot Island hadde mer av spillet, et stramt seier, men bestemte seg helt på slutten, når Inan frispark hang nøyaktig riktig goal. Målvakt Kristinsson, som erstattet den sårede Halldórsson, slo ballen, men skjøvet ham utenfor porten, men mislyktes. Island kom på andreplass i gruppe A, to poeng bak tsjekkiske laget.

Verken alene ville vinne over Island til Tyrkia for å lede prosessen nok. Kasakhstan fikk imidlertid Kuato fra 65. minutt på banen i Latvia og flyttet foran motstanderen til det nest siste stedet.Med Kasakhstan vant Tyrkia to ganger kvalifiseringen, og ga det tredje laget bordet et poeng foran Ungarn.

Hele landet trengte denne seieren. Vi er stolte over at en slik suksess har blitt oppnådd av et slikt ungt lag. Vi er veldig glade for at vi gir våre folk litt flaks, kanskje til og med i noen timer, “sa tyrkisk trener Fatih Terim, minner lørdag bombene i Ankara, som drepte nesten hundre mennesker.

” Vi fikk en dårlig start kvalifikasjoner, men vi trodde vi kjempet og vi lyktes. Vi er glad for at vi skuffe folk over oss aldri knekke staven “, sa han den tyrkiske kaptein Arda Turan.

I gruppe B hadde sikret prosedyren, Belgia og Wales, som bare eksternt kjemper om førsteplassen.Belgians, som slo Israel 3: 1, var ved roret. . Wales så hjulpet eller klubber Ramsey og Bale i en duell med Andorra

I kampen om tredjeplassen lyktes Bosnia-Hercegovina, som vant Kypros 3: 2. To mål bidratt til La Coruna midtbane Medunjanin, scoret det avgjørende målet i det 67. minutt Djuric.

Norge i første halvår tok en sjanse til å åpne score i Italia. Norwiche Tettey tok ledelsen i det 23. minutt. Innenfor økte de imidlertid trykket og vendte utfallet i den andre handlingen. Første gang i kvalifiseringen traff Florenzi, som etablerte et øyeblikk senere Pelle.

Nordmenn vil måtte kjempe for andre deltakelse i EM playoff, fordi på andreplass Gruppe H skiftet Kroatia.Den smale seieren i Malta ble fortjent av Perišič, som har nådd kalkgrensen til den avbøyde ballen, og ved hjelp av å flytte hjemmeforsvareren bestemte. Inter-midtbanespilleren slo også lørdagskampen med Bulgaria (3: 0).