Den kroatiske Niko Kovacs avgang fra stillingen

Helt ærlig er det veldig problematisk å forestille seg en person som har blitt slått med livet, som tjener en million euro om to uker. Ja, alt slags nyanser, misforståelser og småbiter skje, der djevelen ofte er skjult. Bare her må slike misforståelser løses uavhengig. Inne i deg selv Og gjør ikke ut. Tross alt, vil de ikke forstår fra utsiden uansett. Og enda mer, ikke sympatisere. Navngitt gruzdem – kom inn i kroppen. Dette er fotball, baby. Nesten det samme som show business. Og i denne forbindelse, forresten, er Sanchez noe som minner om Olga Buzova. Det samme stønnet. Den samme lidelsen. Det samme søket etter sympati.

Bare Buzova lettere. Hun har råd til å gå inn i seg selv. Selv om det er permanent. Alexis har ikke dette privilegiet. Uansett hvor ønsket. Før eller senere må han forlate kokongen. Hvis bare fordi ikke å være i leieavtalen i noen “Crystal Palace”. På grunn av “Real” eller “PSG”, hvor han prøver å skyve en rascal Felitsevich, kan Sanchez for øyeblikket glemme. Der deres whiners aksel. Du trenger blod fra nesen for å bevise sin verdi i Manchester. I den hatfulle Manchester, som har blitt en ekte gullbur for en fotballspiller. Og allerede, stort sett, trenger ikke denne veldig fotballspilleren.

Den kroatiske Niko Kovacs avgang fra stillingen som leder av München “Bayern” kommer nærmere – det kan allerede ses med det blotte øye. På lørdag klarte Kovacs ikke å klare Allianz Arena med en av de største utenforstående i den nåværende Bundesliga sesongen, som ledet 3-1 etter en times lek. Dette resultatet (et trekk 3-3) en gang avviste storheten av verdensfotball i femte plass i stillingen. Kovachu signerte “Begravelsen” med Dodi Lukebakio, en 21 år gammel belgisk med kongolesisk opprinnelse (eller vice versa), som spilte for den tyske klubben på lån fra Watford.

Hvem er Dodi Lukebakio?

Dodi kan bli gratulert – for 10 kamper i en T-skjorte “Fortune” scoret han mer enn for hele voksenkarrieren på klubbnivå totalt. Bayern var grasiøst enig om å hoppe tre ganger fra den belgiske gutten for å få ham til å glede.