Den viktigste individuelle konfrontasjonen

Slovakia

Fra laget av et lite land, som bare andre gang i historien gjør veien til en stor internasjonal turnering, venter ingen på noe spesielt. Det var sant at de ikke hadde forventet seg i Sør-Afrika i 2010, da slovakene nådde sluttspillet, slammet døren foran Squadra Azzurra. Slovakias landslag fra de første kampene satte tonen for hele kvalifiseringskampanjen: seier over Ukraina og Spania ble en del av en sesam-vinnende serie. Deretter lagde laget seg og tre kamper på rad kunne ikke score, men en nervøs seier over Luxembourg i det siste møtet garanterte at de skulle slå Euro. Ikke haster for å skrive dem av med regningen på forhånd. De er ganske allsidige i taktiske termer, de er i stand til å tilpasse seg situasjonen på banen, og kan også skryte med en joker til stede i Marek Gamshik.

Spill, obligatorisk for visning:
England – Wales

Coach Wallitsyov Coleman sa før uavgjort at han ville unngå å møte med andre britiske lag. Skurkenes skjebne lyttet ikke og sendte ham til de rendezvous avdelingene Hodgson. 16. juni i Lance blir definitivt varmt. Selv om været ikke er heldig, vil spillerne legge til ønsket grad. Wales har aldri beseiret England i den internasjonale arenaen, men tilstedeværelsen av den allerede nevnte balen endrer seg mye. Det er ingen sikkerhet for at briterne vil takle motstanderens leder.

Den viktigste individuelle konfrontasjonen:
Skrtel vs engelsk fremover

Mange, i det minste i Foggy Albion, tenker allerede seriøst hvordan unge Chris Smalling og John Stones, som ikke har erfaring med slike turneringer, holder tilbake Bale, men den kommende kampen for Martin Shkrtel, som har spilt for Liverpool i åtte år, ser ikke mindre interessant ut. landet som ble sitt andre hjem. Hvem han vil konfrontere er et annet spørsmål. Vil det være den svært erfarne Rooney, den talentfulle Harry Kane, Daniel Sturridge fra Liverpool eller den nye landsmannen Jamie Vardy? Slovakisk kaptein skal løse dette problemet i sin vanlige strømstilstand.