Dessuten glemte ikke Harry Redknapp

Men laget var ikke det samme, stemningen er ikke den samme. I løpet av denne perioden utstedte Hislop de to mest mislykkede karrierekampene – 0: 5 fra Everton, og deretter 1: 7 fra Blackburn. Raeder var rasende, keeperen mistenkte noe uverdig. Og da James helbredet sårene, ble han den viktigste. Shaka skjønte at han måtte bytte lag. Dessuten glemte ikke Harry Redknapp, han ropte til Portsmouth.

Og om igjen. Å vinne den første divisjonen, som allerede bar navnet Championship, en vellykket tilpasning i Premier League. Hislop, som var over 35 år, fortsatte å bevise at han var en sterk målvakt, og britene var uvøren og nektet tjenestene hans. Og så er historien som blir en klassiker et trenerskifte og påfølgende forstyrrelser. Velimir Zayets, som erstattet Redknapp, ledet den greske Kostantinos Chalkias, og franskmannen Alla Perrin stolte på nederlenderen Sander Westerweld mer. “Portsmouth” begynte å falle. Shaka begynte å tenke på å slutte, da han plutselig ble kalt tilbake til West Ham. På forespørsel fra arbeidere, det vil si fans. Dessuten hadde “Hammers” sommeren 2005 mistet keepere, så tilbakekomsten av kjæledyret “Upton Park” var veldig betimelig. Veteranen hjalp londonerne i mesterskapskampene, og spesielt i cupkampanjen, og West Ham nådde FA-cupfinalen den sesongen for å konkurrere om den eldste fotballpokalen med Liverpool.

Hislop, langt fra den siste personen i Premier League, klarte ikke å vinne den stående pokalen. To ganger var hans “Newcastle” nær mesterskapet, men begge gangene slapp han “Manchester United”. I 1998 nådde “skurrene” finalen i FA-cupen, der de tapte mot Arsenal. Men Given spilte i denne rallyen. Cupen 2005/06 skulle krone karrieren til en mislykket kosmonaut. Men det tok 35 sekunder. Dommer Alan Wiley kikket på stoppeklokken da Steven Gerrard “fyrte” 35 meter. Shaka, som slo mer enn hundre av slike slag, kunne ikke redde denne gangen. Et 3: 3-uavgjort og et straffespark fra Liverpool-spillerne.