Det er nysgjerrig at lederskapet av ligaen

Etter seieren over Sevilla kan du slappe av? Nei, ingen hvile. Vi vet at Barcelona kjemper Real Madrid for tittelen, og jeg er overbevist om at våre spillere vil vinne. I tillegg er det deres faglige plikt, – President for “Granada” Kike Pina …. ”
“… Vi er sultne for seire og ønsker å slå Barcelona. Ikke nøl med: Vi vil forberede seg på dette spillet og vise det beste vi kan gjøre, – Granada-trener Jose Gonzalez. … ”
“… – Jeg vil gi hundre prosent i denne kampen. Det er ingen tvil om blomster eller følelser: Jeg spiller for Granada, Isaac Cuenca, Granada midtbanespiller, en kandidat fra Barcelona-akademiet …. ”

Være det som mulig, i siste runde, vil utenforstående tenke for tre: Getafe skal besøke Betis, Sporting vil ta Villarreal, og Rayo vil spille Levant i sitt felt. Alle rivaler av lagene som sliter med å overleve er ikke motiverte, som bookmakere tar hensyn til. For eksempel, for å vinne “undervannene” som fortsetter å spille i Robin Hoods, har koeffisienten i det hele tatt en tendens til å være ublu – 8.8.

Det er nysgjerrig at lederskapet av ligaen, etter å ha analysert den nåværende situasjonen, bestemte seg for å strekke den 38. runde i så mange som tre dager (tradisjonelt blir de siste kampene i mesterskapet holdt samme dag og samtidig for å eliminere triks). Så, “Barcelona” og “Madrid” vil bestemme skjebnen til mesterskapet på lørdag, en storstrekning på lavere nivåer er planlagt til søndag. Real Madrid i første omgang vil gjøre alt i sin makt på Riasore, fortryllet til nylig, hvoretter hele truppen blir begravet i iPhones og vil utilsiktet oppdatere poengsummen til kampen i Granada.

Alle veier fører til Frankrike. Britisk liten fest
Europeisk mesterskap kommer nærmere og nærmere. Yury Usynin representerer Gruppe B, som brakte sammen forfedre til fotball, vårt favorittlag, samt to sterke mellomstore bønder.

Enhver større turnering er alltid ventet med stor utålmodighet av millioner av spillere over hele verden. Vel, når ditt eget landslag går til denne feiringen av livet, får den enda større betydning i form av empati til landsmenn. Det russiske landslaget har gjort veien til euroen ikke uten problemer, hvor nesten halvparten av alle lagene på kontinentet nå får, og det er derfor vanskelig å si hva vi bør forvente av teamet Leonid Slutsky. I alle fall, la oss stikke inn i atmosfæren av en fotballferie, etter å ha vurdert mer detaljert tilfellene i gruppe B.