Dette kan sies med selvtillit

Uttalelsene etter kampen fra treneren likte tydeligvis ikke kapteinen, som scoret det 301. målet i karrieren. Dette kan sies med selvtillit. La oss høre hva som blir sagt:

″ …– Totti reddet ingenting. Kampen ble reddet av laget. Han fikk en god pasning og scoret, som han burde ha gjort. Fra en slik plassering scorer du tre av tre. Totti har et godt slag, han hjalp oss med å komme vekk fra nederlag. Totti vil score et slikt mål om tre år, men det er andre ting som ikke er nevnt, men verdt det. De manifesterer seg over tid, sa Spalletti etter kampen. … ″

Forhold Spalletti og Totti fungerte ikke praktisk fra den første dagen da Luciano kom tilbake til rømmen til romfolkene. 20. februar, før kampen med Palermo, kunngjorde Spalletti på en pressekonferanse at Francesco var med i budet. Samtidig gir lagkapteinen et intervju der han forteller journalister at forholdet hans til den nye treneren til laget er begrenset til enkel hei / farvel. Snart når disse støtende ordene Luciano ører, som på en virkelig italiensk måte umiddelbart fornærmet Francesco.

Neste morgen kunngjør Spalletti Totti om utestengelsen av hans person fra søknaden, og for første gang på tjuetre år forlater romkapteinen lagbasen i Trigoria. Siden den gang er forholdet kult, selv om begge gang på gang har snakket om å prøve å gjenopprette dem, men samtidig slutter ikke Spalletti å diskutere den fysiske tilstanden til en 39 år gammel fotballspiller kritisk. Riktig nok, i de to siste kampene bestemte Luciano seg fremdeles for å løslate Totti på banen, og han betalte seg en assist med et scoret mål, men dette førte ikke til et varmende forhold. Nå er det til og med vanskelig å forestille seg at Totti i 2009 tok farvel med Spalletti, som forlot “Roma”, skrev på sin hjemmeside: “Takk for alt, Luciano. Jeg vil gjerne avslutte min karriere under din kommando. ” Nå går alt for dette, men omstendighetene kan knapt kalles høytidelig.