Familie, begynnelsen på stien og den første leiekontrakten

Interessant, Lukebakio er ikke en spisser – han er en rett vinger, som ganske ofte beveger seg til posisjonen til senteret fremover. Det var på denne stillingen som Watford kjøpte den om vinteren i år, men i den engelske klubben klarte Dodi å spille bare en kamp. Dette er forståelig ut fra det synspunkt at “hornets” er permanent aktive i overføringsmarkedet, og kjøper i tillegg alle gratis spillere helt og holdent.

“Watford”, som har tre lag hvert år, trakk Lukebakio fra Anderlecht, lovende å spille øvelse. Of course, til slutt det ikke ble gjennomført selv i kontakt med benken – bare 4 ganger Dodi satt på benken og ikke hjalp ham for de tildelte 15 minutters spilletid. Manuell engelske klubben har besluttet å sende Lukebakio til leie i leiren hadde nettopp fått økende tysk klubb kalt “Fortune” til talentfull ung mann kastet ikke bort tid forgjeves og returnerte til leiren av “hornet” mer masterovitym utøver.

Ved første, i “Fortune” fra en opprinnelig fra Belgia, som spilte en kamp for landslaget i DR Kongo, ikke alt gikk bra – han scoret, “Hoffenheim”, men det kom ut eksklusivt for utskifting. I kampen mot “Eintracht” mistet enhver form for logisk grunnlag så tidlig som i det 34. minutt ble Dodi kastet inn i handlingen etter pause og så den mest aktive og mest rettet mot portene til Frankfurt spiller i klubben. Dette kom til å realiseres – at den belgiske mannen sin presist skudd prøvde å returnere “Fortune” i spillet, men Luka Jovic tre hamret spiker i kisten Funkel laget og brakt ledelse til usømmelig 7: 1.

Familie, begynnelsen på stien og den første leiekontrakten

Dodis foreldre flyttet til den belgiske byen Asse, med en befolkning på ca 32500 innbyggere, fra Kongo. Dodi kan sammenlignes med spissen “Manchester United” Romelu Lukaku, som har foreldre også forlot sitt hjemland og krysset Europa for å sikre at barn på ingen måte nødvendig.