For midtbane dette utfallet enda mer sannsynlig

For midtbane dette utfallet enda mer sannsynlig å komme, at den nye treneren, endret fokus fra å fremme ballen driblinger kampanjen på grunn av pass – alle trenger nye spillere, fortrinnsvis med erfaring i rask omstilling.

Det siste pluss er fraværet av unødvendig oppmerksomhet. Den “Chelsea” Golovin å finne berømmelse Andrei Arshavin, selv uten reklame på “Anfield” chips og poker han automatisk ville bli den eneste lederen i laget, vil bli diskutert eventuelle feil i uker, “Chelsea” svikt i Russland ville ha vært tilbakeslag spesielt Alexander, og vakker et mål i russernes øyne ville ta ham til utlendingsnivået.

Alexander Golovin flyttet ikke til Chelsea. Hvordan er det riktig? Foto: Sportsboks

Det faktum at hele landet snakkes – for Alexander ikke er kult, så vi etter kampen med Saudi-Arabia. Så mye oppmerksomhet er ideell: bare se på deg i de viktige kampene i League 1 og Europacupen, i resten av tiden du er framdrift stille uten mye skravling.

“Monaco” tilbød gunstigere vilkår for klubben og et mer forståelig sportsprosjekt for spilleren, “sa eieren av Monegasque klubben Vadim Vasiliev. Det virker som at Alexander tenkte med hodet og ikke tok det på ubåtene i Premier League og navnet på en annen klubb, som klubben ikke rettferdiggjør seg selv.

Som en konkurrent av “Kairat” planlegger å erstatte de avledede lederne av angrepet

“AZ” mistet sin største ildkraft i angrepet.

Som en konkurrent av “Kairat” planlegger å erstatte de avledede lederne av angrepet
Se:
Snart vil “Kairat” komme inn på feltet mot den nederlandske “AZ Alkmaar.”

Dette er ikke det første møtet i dette laget med kasakhstanske klubber. I 2010 motsvarte “AZ” “Aktobe” i kvalifiseringen av Europas liga. Og i 2013 sto “OST-beslutningstakere” Shakhtar. Begge ganger viste laget fra Nederland seg å være sterkere, men i alle kamper var det en hard kamp.