Fotballspillere i november vil kjempe mot Serbia og bli presentert i Polen

“Vi er fornøyd med dette, noe som rivaler i november fristen Pomerie. Datoer november spill er gitt, og det er utmerket at kampene er ganske mye plass i fire dager, noe som er bra for travle spillere og forberede som sådan, “sa landslagssjef Dusan Fitzel for web Fotballforbund.

begge kampene ble avtalt, men polakkene forventes dersom oktober kan få direkte adgang til EM, og må barrage. For serberne i lang tid kjent til dem ekstra kamp for Euro forholde ikke.

“Opponent Selvfølgelig, vi var ute etter, og avhengig av utfallet av kvalifiseringen. Vi ønsket å kjøre inn et lag som ikke kvalifiserer for euro, noe som er tilfellet for Serbia, og den andre kategorien av fremmarsj.Det polske laget fikk hendene på mesterskapet i september, de to siste kvalifiseringene i oktober mot Tyrkia og Nederland så kan ta det som et forberedelse for toppturneringen som holdes neste år av Frankrike.

I november fortsetter han under forberedelse. Andre offisielle datoer er mars 2016 og deretter i juni like før selve turneringen.

Serbia kvalifiserte seg ikke, men har et veldig interessant lag med et perspektiv, deres spillere er i høy kvalitetskonkurranser. Det blir ikke lett. Polen trakk seg ut av en svært vanskelig gruppe, beseiret de ledende verdensmesterene fra Tyskland, som taler for alt.Kamper for oss vil ikke være lett å kontrollere hvordan våre spillere vil stå “, sa Fitzel.

Med Serbia vil spille på stadion i Vitkovice, den siste utdanningen kamp i Ostrava, Tsjekkia teamet startet 16 august 2000, i forbereder Slovenia tapte 0: 1.

Dette er for å Wrocław tsjekkerne har hyggelige minner på lokalt vakre stadion spilte alle kampene i EM 2012. Etter nederlaget til Russland (1: 4), og seirene over hele Hellas ( 2: 1), og ved å velge en (1:. 0) Bílek Promotion til Quarterfinals første sted