Frankrike fortsetter å levere talentfulle hitters

Allan Saint-Maximin (Bastia, utleie fra Monaco)

Frankrike fortsetter å levere talentfulle hitters, og Allan Saint-Maximin kan kalles hennes siste gave. Det 19 år gamle barnevisten passer perfekt i Bastia, der det forbløffer med hurtighet, utstyr og langdistansetreff.

Hvor skal du dra: ubåtlag kan ikke lenger kjøpe talentfull ungdom, som før, men noen ganger må du ta risiko. Watford har allerede bevist at det ikke er redd for å gi en sjanse til lite kjente spillere som Isaac Sakessa, og Saint-Maximin kan være en fin kamp for laget, spesielt med tanke på at Odion Igalo om vinteren kan forlate det.

Bor i de midterste bøndene. 10 talenter som det er på tide å endre teamet sitt Foto: FourFourTwo, SE

10. Quincy Promes (Moskva Spartak)

I 2016 er det ingen spillere under pistolen fra de ledende lagene hvis speidere utforsker hvert hjørne av jorden. Likevel var det på en måte ingen som ga spesiell oppmerksomhet til Spartak-spissen Promes, men forgjeves: den 24 år gamle nederlenderen har imponerende fart og er en konstant trussel mot motstanderens mål. I tillegg er han alltid klar til å gi et effektivt pass.

Hvor du skal dra: West Ham har lenge lett etter en spiller av dette kaliberet, men om sommeren signerte han de middelmådige Gokhan Tore og Feguli. Promen vil bli en virkelig stjerne i “Hammers”. Et annet alternativ ville være å gå til Crystal Palace.

Du kan se på situasjonen på to måter. Hvis du er en fan av de eldste av de Burov-brødrene, så si at de betrodde ham laget rett før sesongstart, det var ikke snakk om noen forberedelser før sesongen, han fikk ikke tid til å ikke bare åpne opp, men til og med bli komfortabel i nye forhold. Motstandere vil merke at samlivsbruddet er helt berettiget: 14. plassen i Serie A tilsvarer tydeligvis ikke ambisjonene til de nye eierne fra Suning, men de kan også tilgi treneren mye hvis det ikke var for de 120 millioner euro som ble brukt i sommeroverføringsvinduet. Syv nederlag på 14 kamper for klubben, som setter minimumsmålet om å komme tilbake til Champions League – et uakseptabelt resultat.