Franskmannen Marcial viste talent i Monaco

2014 – Raheem Sterling

Sterling mottok prisen da han var Liverpool-spiller, men han kunne ikke vinne noen titler i Reds-leiren.

Unge topp talenter. Hva gjorde 15 vinnere av Golden Boy Award

I 2015 flyttet Rahim til Manchester City for £ 49 millioner, hvor han klarte å vinne tittelen til mester i England en gang. Sterling er en av de viktigste aktørene i leiren til “borgere”, som demonstrerer utrolig fart og teknikk. Ved 24 har Sterling fortsatt alt fremover, og derfor er det med usikkerhet ikke aktuelt å legge til nye trofeer i saken.

2015 – Anthony MARSIAL

Franskmannen Marcial viste talent i Monaco, derfra sommeren 2015 og flyttet for 60 millioner euro til Manchester United. Det var i leiren til den engelske klubben Marcial og fikk Golden Boy-prisen – ikke overraskende, for på den tiden var han rekordholder i verdensfotball for overføringsbeløpet betalt for en fotballspiller som ikke hadde nådd 20 år.

Unge topp talenter. Hva gjorde 15 vinnere av Golden Boy Award

I MJ, Marcial saker går med varierende suksess. Generelt har han en vanlig spilløvelse, men faller ikke alltid inn i startlinjen. Som i tilfelle av Paul Pogba, i nær fremtid, kan endringer forekomme i karrieren til Marcial, forårsaket av avskedigelsen av Mourinho og ankomsten av coaching broen til MJ Sulscher. Imidlertid, til 23 år, har Antoni, unntatt triumfen i Europa League 2016/17, ikke vunnet noen seriøse trofeer.

2016 – Renato SANSHES

Den portugisiske Sanshes tvang Benfica-spilleren til å snakke om fotball i Europa om seg selv. I sommeren 2016 betalte Bayern 35 millioner euro for overføringen til Renat, og i desember ble Sanchesh anerkjent som den beste unge spilleren på kontinentet.

Unge topp talenter. Hva gjorde 15 vinnere av Golden Boy Award

Imidlertid, mens livet viser at Sanchesh ikke rettferdiggjør forskuddene. I fjor spilte en fotballspiller på lån i England for Swansea, og i år kom han tilbake til Bayern. På 21 har han ikke en nøkkelrolle i leiren i München, og så langt ser hans prospekter for den tyske toppklubben seg svært vag. Selvfølgelig er det en risiko for å gjøre en feil, men så langt ser det ut til at Sanchesh kan gjenta Andersons skjebne, som allerede var nevnt ovenfor.