Hora skrek under fødsel, og scoret deretter et mål. Og nå blir vi full! ringte han

“Jeg dedikerer målet til min kone og Sophie, jeg trodde på det. Jeg ba guttene før kampen om å gjøre det, og nå kommer vi til å bli full, ”lo kveldens helt.

Horus streik var lyn. Han scoret i det tredje minutt fra første sjanse og skjøt Teplice. Trompetisten fanget Oscars bakoverhode, skled fjellet i en glippe til forsvar, og den nyfødte faren i kalket gjorde et håndtak til målvakt Nguyen. Han klarerte ballen gjennom den forsvarende Kacharab.

“Å score et vinnermål i det tredje minutt? Jeg kunne ikke ha forestilt meg et bedre scenario. Alt var planlagt, til og med en feiring med guttene på lekeplassen. Det kom til et poeng, ”sa Hora, som brakte sin kjæreste hjem dagen før kampen. “Den første natten med den lille jenta var fantastisk. Hun er fin.Og kvinnen lot meg sove. ”

På søndag var Hora ved fødselen og lignet ikke plenen suveren. “Jeg ropte som en liten gutt.”

Sofinka gikk til hele laget, trener Stanislav Hejkal utstedte en tillatelse: “De fikk en lørdag til søndag for å ha plass til å feire. På mandag har de trening med kondisjonstrener, fra tirsdag til søndag skal vi til Sparta, tiden er nok. ”

Teplice varmet seieren i en frostig kveld. “Forferdelig vær. Det kunne vært enda verre om det snødde, men vinteren er allerede enorm, ”sa Hora begeistret for Teplices ytelse. ”Vi har alle gjort det.Vi spilte i ryggen i fare, og vi gjorde det bra, vi lot ikke Liberec ta større sjanser. ” Før kampen ble en video av Teplices midtbanespiller og rapper Tomáš Kučera utgitt, der han scoret mot forbundets nestleder Roman Berbr, og da så mange Juliska som en hevn.

“Hvis det ikke var galt, avviste vi det på mandag. Selv om vi i dag kan gjøre med det…Ingenting i det hele tatt. Vi sørget for at vi kunne takle kampen, selv om det var galt, ”påpekte Hora. “Vi hadde noen intervjuer etter Dukla. Det var ikke helt tett, men vi lurte på hva som var galt og hva som var bra.Alt ble kastet inn i kampen med Liberec, og vi lyktes. ”Teplice tilhører nå den midterste blokken av ligatabellen. ”Men vi må fortsatt score poeng mot slutten av høsten. Nå har vi Sparta, som er sterk hjemme, men ikke spillbar. Vi kan vinne et poeng med henne, vinne der, men vi kan også få en smell hjemme. Det vil handle om oss, som vi gjør. ”