Hovedproblemet med “djevlene” er manglende evne til å finne

Etter avreise fra Sir Alex Ferguson, visste “Manchester United” ikke. Laget spiller grimt, og dets utøvere er ikke som de som utførte før dem. Hva skjedde? Hovedproblemet med “djevlene” er manglende evne til å finne et alternativ til de tidligere stjernene. Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs, Paul Scholes, Rio Ferdinand, Wayne Rooney – de alle besluttet utfallet av turneringene, men spillerne på dette nivået på Old Trafford har ikke blitt sett i lang tid. Sir Alex tilbrakte frivillig, men ikke på de menneskene. Hvor mange år har fans ventet på en førsteklasses forsvarer?

Sommeren kommer snart, og igjen håper vi at den nye treneren Ole-Gunnar Solscher ikke vil miste denne gangen med utøverne. Han trenger å beholde de som fortsatt er nyttige, og bli kvitt de som fungerer som ballast. Men det bør huskes at United tidligere allerede hadde feilaktig solgt fantastiske spillere som ikke hadde nok tid til å virkelig åpne seg.

5. Memphis Depay

Det er ingen å gå tilbake. Fem “røde djevler” som ikke burde ha forlatt “MJ”

Depaya kjøpte Louis van Gal, som var kjent for ham, som umiddelbart ga den unge mannen det syvende nummeret som en gave. Men som erstattet nederlandskeren Jose Mourinho var ikke en fan av midtbanespilleren, med det resultat at han raskt ble solgt.

Følgende sesong, Alexis Sanchez kjøpte sin posisjon. Merkelig: salget av Depaya portugisisk begrunnet “for mange venstre vingers”. Så hvorfor en annen?

La oss være ærlige: hvis Depay forble i Manchester United, ville det mest sannsynlig ikke være behov for Sanchez. Men det ville være mulig å bruke penger på høyre ving – en svært ustabil stilling i klubben.

Nå i Lyon er Depay en ekte stjerne og en av de beste i ligaen.

4. Raphael

Det er ingen å gå tilbake. Fem “røde djevler” som ikke burde ha forlatt “MJ”

Og her er en annen spiller som ble solgt uten tilsynelatende grunn. Høyreback Rafael spilte bare den posisjonen som var sårbar siden kaptein Gary Neville forlot.