I fotballverdenen heter den brasilianske angriperen

I niende posisjon igjen målvakten.

I vår topp, vær ganske berømt i verden av Hope Amelia Solo. En 32-årig fotballspiller for Seattle Sounders, så vel som USAs landslag, spilte en rolle i 142 kamper. I 2009 ble hun anerkjent som årets fotballspiller, ble den beste målvakten ved VM i 2011, mottok Bronze Ball, og gikk også inn i det symbolske laget av verdensmesterskapene i 2011. Tre ganger i fransk “Lion” vant det franske mesterskapet.

TOP-10 av de mest attraktive fotballspillerne i verden

8. På den åttende linjen har vi den brasilianske Martha, eller det fulle navnet på Mart Vieira da Silva.

I fotballverdenen heter den brasilianske angriperen “Pele i et skjørt”. En 27-årig fotballspiller spiller i Sverige, hvor han forsvarer fargene til “Tureso”. Som del av det brasilianske nasjonallaget brukte 71 kamper og scoret 78 mål. Fem ganger på rad ble Martha anerkjent som den beste fotballspiller i verden. Fra 2006 til 2010 tok hun konsekvent den viktigste prisen i kvinners fotball. I fjor var Martha på andreplass. I sesongen 2003/04 vant hun kvinnens Champions League.

Noen lurer på hva denne idrettsutøveren gjør i topp 10? La oss se. Klokka 22 er Samson en Moldavias lagspiller, og klarte også å jobbe som assistent i juniorteamets leder. Og hvis på fotball Olympus ikke skinner Moldavias landslag, faktisk, akkurat som på klubben, så her i fotball og tennis er det mye suksess. Samson ble flere ganger anerkjent som den beste fotballtennisspilleren i landet, i tillegg til å være bronsemedalje for Europamesterskapet 2011, holdt på Kypros.

Den sjette linjen gikk til en amerikansk Sidney Leroux.

US-vinnerlaget, olympisk mester. På VM fikk U-20 Golden Ball, samt Golden Boot. I 2011 ble hun anerkjent i USA som den beste unge fotballspilleren. Som en del av landslaget holdt 43 kamper og scoret 24 mål. Legg merke til at Leroux er leder av landets største kvinners lag, og hun er bare 23 år gammel.