I Gunners-leiren er det fortsatt skuffelse over avgangen til Gnabry

Hvor de skal gå: Det er tydelig at store klubber sannsynligvis ikke vil risikere å signere en veteran, selv om en lignende følelse hjalp Sir Alex Ferguson med å få de viktigste poengene. Det beste av alt er at Castro ville føle seg som i Sunderland, som er desperat etter en effektiv spiss og allerede har rekruttert erfarne spillere.

4. Serge Gnabry (“Bremen”)

I Gunners-leiren er det fortsatt skuffelse over avgangen til Gnabry, som var så imponert over OL. Den 21 år gamle spilleren har ikke kommet langt på grunn av skader, men spillet er fortsatt fascinerende: Han er i stand til å spille hvor som helst i angrepet, og har hastigheten og evnen til å unndra forsvarere med villedende letthet. Den tyske klubben kan ikke få nok av et nytt oppkjøp.

Hvor du skal dra: De fremdeles aktive mesterne i Leicester klarte å redde Mareza, men dette betyr ikke at han vil bo i reven til reven i lang tid. Så langt har ikke kål åpnet, og Albrighton er ustabil, og en spiller på nivå med Gnabry vil være veldig velkommen. Det er imidlertid neppe verdt å vente på at han kommer tilbake til Premier League i nærmeste fremtid – desto mer siden Bayern allerede har begynt å vise interesse for spilleren.

5. Jorge Mere (Gijon Sporting)

Som 18-åring stod Jorge Mere overfor en vanskelig oppgave: å bevise hans uunnværlighet i hjertet av teamet. Han koset seg ikke, og regnes nå som den beste kandidaten i klubben etter David Villa. Det er vanskelig å overvurdere talentet hans – han spiller uredd, enkelt konfronterer fremover og dyktig tar ballen bort fra motstanderen.

Hvor du skal dra: “Southampton” blir til et veldig interessant ungt lag. Fonte er en legende her, men hvert år blir han eldre og det er på tide å planlegge endringen hans. Det er andre talentfulle spillere i klubben – men ikke på noe nivå.

6. Marko Arnautovich (“Stoke”)

Da Jose Mourinho jobbet med Arnautovic på Inter, beskrev han ham som “en utrolig person som oppfører seg som et barn.” Nå har østerrikeren merkbart lagt til, og bevist at han ikke bare er en rask og kraftig spiller, men også en fotballspiller som vet hvordan han skal spille under ansvarsvekten. I det nåværende “Stock” er det få grunner til glede, og ofte er det bare Arnautovich som behager fansen med et vakkert spill.