I Juventus var Pogba en av de viktigste aktørene

2011 – Mario Götz

Goetze fikk en pris på 19, da han var på kontrakt i Borussia Dortmund. Han ble den første tyske fotballspilleren, som ble anerkjent av Tuttosport-eksperter som den beste unge spilleren på kontinentet. Siden 2011 har ingen av de tyske talentene vunnet Golden Boy.

Unge topp talenter. Hva gjorde 15 vinnere av Golden Boy Award

Med “Borussia” vant to titler av Tysklands mester, og tilføyet dem tre triumfer, men allerede i leiren “Bayern”, hvor han flyttet i 2013. Men hyppige skader tillot ikke Goetze å realisere seg i leiren i München-gigantene, og siden 2016 har han igjen vært en spiller i Dortmund Borussia. Goetze kunne kalles toppen av sin karriere i 2014, da han vant VM med tysk lag, scoring det eneste målet mot Argentina i kompensert tid for siste kamp (1: 0).

2012 – CSIS

Spansk midtbanespiller Isco vant Golden Boy-prisen i en alder av 20 år, som er en Malaga-spiller. Han ble den første spilleren i prisen på prisen, som viste seg å være hennes triumferende, og snakket ikke i landets toppklubb.

Unge topp talenter. Hva gjorde 15 vinnere av Golden Boy Award

I 2013, for 30 millioner euro, flyttet Isco til Real Madrid, hvor hans karriere generelt er god. Midtbanespiller en gang i leiren av “krem” ble Spanias mester, men vant fire ganger med laget i Champions League. Periodisk oppstår rykter i pressen om Iscos ønske om å forlate klubben, eller den påståtte hensikten med Real Madrid å selge den et eller annet sted, men så langt har de ikke funnet sin bekreftelse. Imidlertid er overføringskampanjen i januar ikke langt unna, og det er derfor ganske mulig å forvente en ny serie av romanen “Isco leaves Real”.

2013 – Paul POGBA

Den fargerike franskmannen ble eieren av Golden Boy i en alder av 20 år, som en fotballspiller av Juventus. Pogba var den første representanten for sitt land, som fikk denne prisen.

Unge topp talenter. Hva gjorde 15 vinnere av Golden Boy Award

I Juventus var Pogba en av de viktigste aktørene, og hjalp laget med å vinne den italienske tittelen fire ganger. På sommeren 2016, for 105 millioner euro, flyttet Paul til Manchester United, som for tiden klarte å vinne bare Europa League fra seriøse trofeer. Men i dag er det på tide for endringer for Mankunians, da klubben nylig brøt sammen med Jose Mourinho. Sannsynligvis vil den portugisiske lederens avgang hjelpe Pogbas karriere, der visse vanskeligheter nylig er observert.