Italienere, stoppe Norge, kroatiske president Shuker har bedt Azure-teamet

Presidenten i den kroatiske fotball Davor Šuker at 1998-VM i Frankrike seks wickets deltok i bronse team med sjakkbrett på jersey, men på grunn av sin tilknytning til eldre stats Zdravko Mamić, leder av Dinamo Zagreb, kommunisere med misfornøyde kroatiske journalister, men den italienske ark La Gezetta dello Sport intervju villig gitt.

“italienerne, stopp i Norge,” Šuker sendte en appell mot bydeler i Antonio Conte.

“For å være sikker – jeg har ingen tvil om at italienske spillere ikke deltar i kampen med Norge for alvor. Tross alt, Conte tilbake i ett år cyan lag på vinnersporet, bare husket at det hadde tidligere vunnet tre påfølgende titler med Juventus.Jeg tror bare at vi i Malta vil gjøre jobben vår, og Italia vil ta sin egen med Nora. Så igjen neste år møtes vi på mesterskapet i Frankrike. ”

Disse ordene gir ikke opp, den forrige stjernen i Sevilla og Real Madrid forklarte bare hvor mye kroatere trenger italiensk hjelp. Ellers ville de måtte lektere og vil gjerne forlate nordmennene her. Antonio Conte blinkte ikke øynene for å se om han hadde lest samtalen, men han lovte mer eller mindre at Nory ikke forventer en tur på det olympiske stadion i Roma.

“Vårt team har rikelig med erfaring for å overvinne alle vanskelighetene.Noen spillere, mens de fortsatt utvinne fra fredagens tøff kamp i Aserbajdsjan (1: 3. For gjester – Ed), men vi forventer at nå går nettopp denne vinnerlag med Buffon i mål, og så videre. Sant nok, venter på spillet vårt hvor vi må gå for alt eller ingenting, men skuffe deg definitivt ikke vil “, sa trener for laget som i dagens kvalifiserings ubeseiret så langt.

forspill? Slagsmål i en nattklubb

Kampen Malta hadde en interessant forspill.Ifølge det serbiske nyhetsbyrået Beta, ble en nattklubb i Paceville-feriestedet i Malta på mandag kveld brutt inn i en nedbrytning av kroatiske fans med medlemmer av den serbiske lokal sikkerhet. “Det var flere skadet i kampen, og etter at det lokale politiet ble gripet inn og arrestasjonene, fløy en stol foran klubben,” sa byrået, ifølge hvilket noen medlemmer av kroatiske fotball lederskap satt i kafeen. Selv om kroatiske fans har et forbud mot å komme inn på stadion etter tidligere opptøyer, prøver de å få billetter til maltesiske medier, og de tilbyr bare ti tillegg til malteserne.

“UEFA forbyder tilstedeværelsen på kamper vi elsker fotball,” en av kroatiske tilhørere sitert Times of Malta. “Faktisk er den europeiske fotballmafia redd for kroatisk fotball og ønsker ikke å se den på de høyere etasjene i Europa.Hold deg rolig, vi er på stadion i kveld, “tilføyde viften.