Josephine Equist stiger på podiet fra tredje plass

Vi kom til den femte linjen, som gikk til den 30-årige kanadiske forsvareren Loren Sesselmann.

Representant for landslaget i Canada, som brukte 34 kamper. I 2012 vant hun “bronse” på OL i London. For øyeblikket, til fordel for “Kansas City”, hvor hun brukte 19 kamper.

TOP-10 av de mest attraktive spillerne i verdenPhoto: Getty Images

4. Jeg trodde å legge til Elena Ryzhikova her, jeg tror hun ville slå alle, men dessverre, ferdig med fotball.

Sannsynligvis fordi det er veldig bra, du kan finne bilder på nettverket. Men Alex Morgan, som var opprinnelig fjerde på listen, var i den. En amerikansk, en av de beste “snipers” av det amerikanske laget 70 kamper, 44 mål. I hans 24 år er eieren av “gullet” av OL i London. I 2011 vant hun verdensmesterskapet. Alex er syk for “Barcelona”.

TOP-10 av de mest attraktive spillerne i verdenPhoto: Getty Images

3. Svensk fotballspiller Josephine Equist stiger på podiet fra tredje plass.

Svensk midtbanespiller, som inkluderte 78 kamper og scoret 20 mål. I 2013 signerte hun en kontrakt med fransk “Montpellier”. Merk at for et år siden hadde den svenske idrettsutøveren en datter, men Equist fortsatte sin profesjonelle karriere, selv om hun var i ferd med å forlate sporten. I 2004 deltok hun i en bikini fotografering av et svensk magasin.

TOP-10 av de mest attraktive spillerne i verdenPhoto: Getty Images

2. “Sølv” går til tysk fotballspiller Fatmira Bairamai.

Hun er bare 25 år gammel, og den tyske landslagsmedborgeren har en verdens- og europeisk mesterskap. Bairamay olympiske bronsmedalje. I 2010 nominert til Golden Ball Award. Legg merke til at Fatmira er den dyreste spilleren i den tyske Bundesliga. For det tyske landslaget spilte Bairamai 67 kamper og scoret 15 mål.