Kronikk for konflikten Luciano Spalletti og Francesco Totti

Det hadde vært mulig å avslutte karrieren her, men den 37 år gamle Shaka bestemte seg for å spille et nytt mesterskap for seg selv – MLS. Og dro til USA, hvor han tilbrakte sine studentår. Men alder og skade forhindret spill for “Dallas”. Et år senere dekket Hislop hanskene.
Det dukket opp informasjon i pressen om at Shaqa hadde tenkt å vende tilbake til hovedyrket, nemlig å bli romtekniker igjen. Men Hislop fjernet disse ryktene.

″ … – En så lang pause går ikke sporløst. I de 16 årene jeg har gitt fotball, har vitenskapen gått langt foran. Til og med meg, som ble uteksaminert med utmerkelser, måtte komme på nytt. Derfor vil jeg holde meg i fotball …. ″

Shaka Hislop ble spaltist – leder en spalte i en avis og kommenterte kamper på et populært nettsted. Han kjemper aktivt rasisme, som han selv led av som Newcastle-målvakt. En gang gikk han inn for straffen av CSKA for uvennlige handlinger mot Yaya Toure. Munter Shaka vet å være streng. Men oftere er han munter og snill. Kommentarene og intervjuene hans er alltid fylt med vitser. Erudition og sans for humor tillater det. I dette tilfellet overskrider ikke Shaka grensen

″ …– De lærte meg også på NASA – hvis du ser den røde knappen, må du i ingen tilfeller ikke trykke på den. Så jeg trykker ikke på de røde knappene som noen ganger kommer over meg.

“Ulvepakke”.

Hva skjer mellom Luciano Spalletti og Francesco Totti? Kapteinen på “Roma” brakte laget sitt uavgjort i en vanskelig kamp med “Atalanta”, men etter kampen rapporterte de italienske mediene om nok en konflikt mellom ham og mentoren “Roma”. Ifølge øyenvitner kom saken til og med i fysisk kontakt, men hva som forårsaket gnisten som brøt ut i brannen er ikke helt klart. Spalletti kan ha ytret et uforsiktig ord adressert til Totti, fordi Roma-mentoren virket altfor opprørt gjennom hele spillet og ga instruksjoner til spillerne. “I ti år nå har du kastet ut dritt,” sa den toskanske treneren angivelig tiltalene sine, og antydet at spenningsnivået virkelig økte dramatisk. Men det var fremdeles ingen pålitelige bevis på en kamp eller noe lignende.