Med gode fotballgener, Federico Chiesa

Med gode fotballgener, Federico Chiesa, 21, er en av Fiorentinas ubestridte ledere. Den unge vingen ble den andre i laget med hensyn til antall mål og assisterer (henholdsvis 6 og 3), og oppnådde de samme resultatene med en annen etterkommer av den legendariske fotballspilleren i det siste – Giovanni Simeone. Teknikk Federico Chiesa – et av hans hovedvåpen på banen, som han ikke blir lei til å bruke. Hva er sant, har vingen fortsatt noe å jobbe med fra synet på suksessen til hans handlinger (68,8%), som ærlig talt ikke er imponerende.

TYSKLAND. Bundesliga

3. Kingsley KOMAN (Bayern) – 198 slag

En av de viktigste “chips” til en 23 år gammel franskmann er hans ekstraordinære tekniske mestre. Koman er en av de fotballspillerne som er vant til å gjøre alt sterkt, vakkert og dynamisk. Kingsley kan ikke fungere annerledes enn på teknikken – for ham er det like vanlig som å trene før kampen. Av denne grunn er det ikke overraskende at Koman er den beste i Bayern når det gjelder antall slag utført. Ja, og deres suksess med Kingsley veldig anstendig nivå – 79,3%.

2. Torgan AZAR (Borussia M) – 230 slag

Gladbach-laget med og uten Torgan Azar er kanskje helt forskjellige lag. I sesongen avsluttet belønnet 20 poeng i “mål + pass” -systemet (10 mål scoret og samme antall assistenter), og ble det beste i laget. Azar var ikke redd for å ta initiativet i egne føtter, og utførte mange slag, selv om kvaliteten på disse handlingene var litt skuffende (68,7%).