Nederlandene – Tsjekkia 2: 3, brave prestasjon på ti brakte en verdifull pris

Allerede før kampen var det ikke veldig mulig for nederlanderne å gå inn i sperren. Men det vil være deres fans etter en times spill forlate stadion i hopetall fordi de håper vil være i støvet, er det også forventet av ham

Tsjekkerne padesatitisicovou Arena helt frossen, 66 minutter ledet. 3: 0 og det syntes at gjort. Tjue minutter før slutt, men falt Huntelaar så scorte og Van Persie hjem og presset frem. Men det var for sent. Fortsett håp mistet to vakre tsjekkiske hendelser.

Hun løp tjuefjerde minutt da han pirket ballen til Necid Skaláka, at du la merke til rozběhnutého Kaderabek og Tsjekkia forsvarer prosprintoval neatakovaný noen å matche.Fra vinkelen løftet en ball til bakre stolpe, keeper Zoet hadde en sjanse

For de neste ti minuttene de hørtes fløyter fylt Arena, hjemme miste 0:. 2. Necid denne gangen på den andre siden flyttet ballen til Sural, som hadde en fin obhodil nedůrazného Van Dijk og skjøt på stangen hevet tsjekkiske ledelse.

I andre omgang hjalp litt flaks, uflaks, eller snarere hjem. Det er da Van Persie hode feiltakelse sendte ballen i eget nett og hollenderne var å miste av tre mål.

Mens tsjekkerne ble feiret, hjemmet hadde hodet ned. De visste at kampen må være i stand til å utvikle seg annerledes hvis omgjort til en av sjansene i de første ti minuttene.

Den første var El Ghazi etter bare førti sekunder, hans hardt skudd langs bakken, men gikk Böhmen føtter.Deretter samme spiller stakk av til høyre og nacentroval videre til Sneijder som volley høy over- målet og grep hodet.

den nederlandske gang og ingenting kom ikke gjort feil. Spesielt på venstre side i forsvaret de hadde problemer med Sural Kaderabek streifet Riedewalda, ofte mer i stand og før bisects stedet Blind sendte en coach for å spille van Persie.

Spillet gjenopplivet og håper hjem litt hopp etter tørr ved slutten av en halv ble påkjørt rozběhnutého Depaye og kunne ikke følge noe annet enn et rødt kort.

I andre halvdel trener Vrba sendt stopperen Stroll som forseglet hull i midten, gikk ned Necid.Og tsjekkene har fortsatt for modige resultater i lang tid, ikke redd. De likte ofte fem tusen av sine fans på tribunalen med en-trykksarrangementer.

Etter reduksjonen trakk Huntelaar seg tilbake og konsentrert seg om å forstyrre resultatet. Da han var syv minutter før Van Persies slutt, dro han et eneste mål og i et øyeblikk falt i kalk, var hjemmefansene levende. Straffen regnet ikke, den erfarne angriperen la til mye. Den nederlandske på slutten holdt ballen, de var i press, men de scoret ikke lenger. Euroen vil være uten dem etter tjuefire år, men tsjekkene har understreket det uventede resultatet og til og med vant gruppen.Sammen med dem, er det andre Island og det tredje Tyrkia championene i turneringen, som gikk til turneringen i siste øyeblikk.