Om sommeren sa klubben farvel til de to lederne av angrepet

Om sommeren sa klubben farvel til de to lederne av angrepet. På overgangen til Worth Wygorst til Wolfsburg ble kjent for lenge siden, men Aliresa Jahanbakshas overføring til Brighton ble formalisert i går. For disse spillerne fikk klubben nesten 30 millioner euro kompensasjon, noe som er fantastisk. Men penger på banen vil ikke bli utgitt, og på disse artistene, på mange måter, ble spillet bygd lag i angrepet (39 mål og 18 assisterer for to).

Merkelig nok, men klubben klarte å finne en erstatning for Jahanbakhsh, som senere forlot Vigorsta. Den nederlandske klubben leide fra “Bruges” rumensk vinger Dorin Rotariu. I fjor var 22-åringen fotballspiller merket med 11 mål og 5 assisterer, og snakket på lån for “Mouscron”. Det finnes ingen alternativer til van den Brom – Jahanbahsh spilte hele tiden i fjor. Det eneste alternativet kan være ung og talentfull Calvin Sengts, men han savnet hele sesongen på grunn av den forferdelige skaden at det er bedre å ikke se følsomme mennesker. Fordi stedet Rotariu er usannsynlig å forårsake spørsmål.

Men erstatningen hadde ikke tid til å finne sin frontlinjevakt på klubben. Vigorst oftest i laget gikk inn i kampsport og ut av dem vinneren. Van den Brom har en spiller med tilsvarende dimensjoner (187 cm, 90 kg) – Fred Freid. Den unge angriperen kvalifiserte seg ikke til Alkmaar på grunn av den brede, i alle forstand, tilbake til Vigorst, så han tok en leieavtale. Fred markerte 4 mål i 11 måter for “Sparta” fra Rotterdam. Men til tross for imponerende antropometri, er Fried ikke en stor ekspert på spillet i andre etasje, som klart spille i hendene på forsvarerne av “Kairat”.