Patos karriere kan knapt kalles vellykket

Fire ganger med Sir Alexis triumferte Anderson i engelskmesterskapet, og i 2008 vant han Champions League med laget Alex Ferguson. Tuttosport trodde også på det brasilianske fenomenale talentet, og æret ham med den beste unge fotballspiller i Europa, men snart nok i Andersons karriere var det en lavkonjunktur. I 2015 forlot han endelig Manchester United, kom hjem og sommeren i år signerte han en kontrakt med det tyrkiske laget Adana Demirspor, som tjente i landets nest høyeste divisjonsmesterskap.

2009 – Alexandre PATO

Etter Anderson, vant brasilianeren Golden Boy-prisen igjen. Alexandre Pato, som snakket på tiden for Milan, er fortsatt den siste representanten for sitt land, som vant den prestisjetunge Tuttosport-prisen.

Unge topp talenter. Hva gjorde 15 vinnere av Golden Boy Award

Patos karriere kan knapt kalles vellykket. Han vant med “Milan” en gang italiensk mesterskap, men rettferdiggjorde ikke fremskrittene som ble gitt til ham. På mange måter årsaken til stålskader. Nå fortsetter den 29-årige Alexandre sin fotballkarriere i Kina, hvor hun siden 2017 har spilt for Tianjin Quanjian.

2010 – Mario BALOTELLI

Den eneste italienske spilleren til å vinne Golden Boy til dags dato er Mario Balotelli, som ble anerkjent som den beste unge spilleren i Europa i 2010. Da var Super Mario 20 år gammel og han spilte i Manchester City, hvor han flyttet til sommerenes overføringsvindu fra Inter.

I “Nerazzurri” -leiren vant Balotelli det italienske mesterskapet tre ganger, og med “townspeople” ble England engang mester. Med italiensk landslag i 2012 nådde finalen til EM, hvor laget hans ble slått av spanjolene. Visse talentfulle fotballspiller Balotelli kunne ikke realisere seg fullt ut på grunn av sin vanskelige natur og hyppige, ikke mottagelige for logikk og forklaring, antics. Siden 2016 har Balotelli lekt for Nice i Frankrike, men i en alder av 28 vil han prøve å komme tilbake til toppnivå, som han gjentatte ganger har fortalt pressen nylig.