Platini klarte ikke å klage på suspensjon, skriver BBC-serveren

Platini forsvarte seg og sa at han ikke får en sjanse til å forsvare seg mot suspen. Hans appell, men det ble avvist med forklaringen at alle anklagene er stemt, helt siden klokken fem vitnet for etterforskning Blatter i en stor korrupsjonsskandale i ledelsen av verdens fotball.

Temaet for høringen var spesielt mistenkelig betaling av to millioner sveitsiske franc beretninger om FIFA, Platini fikk han i 2011. Ifølge leder av UEFA ble en belønning for tiden Blatterova rådgiver fra 1999 til 2002. både menn har blitt suspendert funksjon i forrige uke.

FIFA etiske komiteen i dag også 90 dager suspendert sjef for Thai fotball Worawiho Makudiho.Ytterligere detaljer ble ikke offentliggjort, men offiseren ble i juli straffet med fengsel i ett år og fire måneder for bedrageri i valget av den thailandske foreningen i 2013. I tillegg er det under etterforskning i forbindelse med korrupsjon under avstemningen om arrangørene av VM i 2018 og 2022nd

Han har tidligere suspendert FIFA generalsekretær Jerome Valcke, som er mistenkt for å selge billetter på svartebørsen mesterskap.Tidligere vise FIFA Chung Mong-jun, som ønsket som Platini konkurrere i valget februar til stolen etter Blatter var å endre i seks år suspendert fra alle fotballaktiviteter for brudd på etiske retningslinjer i å fremme koreansk kandidatur for å organisere mesterskapet i år 2022nd

Blatter, som står i spissen for FIFA siden 1998, servert midlertidig erstatter leder av afrikansk fotball Confederation, Issa Hayatou fra Kamerun som den lengste servering nestleder av World Federation. Leder for FIFA er under etterforskning av sveitsiske myndigheter, mistenkt for underslag og misbruk av makt.

-nine sveitsiske offisielle tiltalt som i 2005 solgte han da visepresident i FIFA, Jack Warner kringkasting rettigheter for sentralamerikanske regionen i VM langt under kostpris.

i mai, men Blatter til tross for korrupsjonsskandalen som brøt like før FIFA kongressen, gjenvalgt leder, men etter fire dager gitt funksjon tilgjengelig.Hans etterfølger blir valgt 26. februar, mens søknadsfristen er 26. oktober. Platinimu truer med å suspendere ikke være i stand til rettidig filen en kandidatur.

Siden valget på hodet av FIFA på grunn av straff ikke kan konkurrere heller Chung Mong-juni, er så langt den eneste gjenværende kandidat jordanske prins Ali bin Hussein, som Blatter våren tapt.

Alternativ kandidatur velig vurderer også tidligere stort Blatterův kritiker og generalsekretær i FIFA 1998-2002 Michel Zen-Ruffinen. “De spurte meg om forskjellige mennesker, ikke bare se på situasjonen,” sa han den tidligere sveitsiske dommeren Reuters. Hjem