Progressiv, lyst og høyt

Progressiv, lyst og høyt. Med et løfte om å eliminere de gamle hindringene, lags og andre produksjonsjambs.

RPL 240 kamper (60 av dem viser de viktigste “Match”) uten mye reklame – bare diskrete sponset flekker. Generell og integrert studio design i programmer før og etter kamper. Arkivmateriale og dokumentarer, samt treningskamper på klubber treningsleir for ikke å gå glipp av de dagene da russiske fotball går langt offisielle utgivelsen.

Viktig spesifikasjon: Digitalt abonnement koster 229 rubler per måned (2290 rubler per år). Kostnaden for en enkelt kamp er 75 rubler, som før. Og for 1500 rubler kan du kjøpe en pakke med alle kampene til favorittlaget ditt.

Er det fristende? Vår fotball etter verdensmesterskapet endres til det bedre og er nærmere folk. Koble raskt og ikke gå glipp av begynnelsen av sesongen.

De viktigste utfordrerne var to: “Chelsea” og “Monaco”. “Juventus” – er for høy: du må bære hele det nasjonale mesterskapet, knapt klatret ut av de provinsielle russiske hager – for sterk rykk.

Pros gå til “Monaco” stereotype holdninger engang forstår mannen, det er ingen konkurranse etter avgang av Joao Moutinho og Thomas Lemar, er nivået høyere enn i Russland, men litt lavere enn i de europeiske topper – perfekt for tilpasning og fremgang, ambisjon, en kamp for European Cups og topp partnere som Radamel Falcao.

Fordelene ved overgangen til “Chelsea” hørtes mye mer tvilsom. Sarri legger angripende fotball og ballkontroll – og CSKA Moskva og det russiske laget satser ikke, så hva? Dette er England og toppklubben – er det ikke lettere i et slikt miljø å svømme og krølle?

Det er viktig å forstå at Golovin, selv etter VM og Europas liga, er en ukjent fotballspiller. “Fødelsen til en ny russisk stjerne” ble sett kun av høye flammer fra “First Channel”, noe som er viktig for å heve støyen og forårsake følelser hos zombiesøkere. Golovin overgang i Europa – nesten til bunnen av oppsummering av ungdom: vil det være en svært lang og komplisert prosess, slik at ved valg av klubben må ta ytterste forsiktighet.