Samuel er allerede 35, men når han er frisk

“Inter” forsøkte å selge den rumenske forsvareren i fjor, men da nektet Kivu å flytte til Tyrkia og fortsatte å se partnernes spill fra benken, da han i august ble alvorlig skadet. En ikke-spiller og allerede middelaldrende rumensk med en lønn på 2,1 millioner euro er klart ikke hva den nye Inter trenger.

Gaby mudingai

32 år gammel midtbanespiller er også skadet. Skader på en innbygger i Kongo mottok i januar og har da ikke kommet inn i feltet. Gitt hans alder og det faktum at i mellomlinjen Inter nå har nok unge ambisiøse gutter, ser jeg ikke personlig Mudingai i Walter Mazzari-laget.

Tohir i aksjon. Med hvem kontrakten vil bli utvidet?

Walter Samuel

Samuel er allerede 35, men når han er frisk, finner han et sted i sin sammensetning Mazzarí. Etter å ha gjenopprettet skaden, har den argentinske forsvarer allerede spilt i tre kamper og har vist at han ikke har mistet sine tidligere kvaliteter og kan spille på høyt nivå og høye hastigheter. En slik erfaren sentral forsvarer “Inter” i neste sesong vil ikke forstyrre.

Tohir i aksjon. Med hvem kontrakten vil bli utvidet?

Luca Castellatstsi

Til disposisjon for Milan-laget er Samir Handanovich og Juan Pablo Carrizo, og mest sannsynlig om sommeren kommer den unge og lovende Francesco Bardi tilbake fra leie. Så den 38-årige målvakten ser ikke mye plass her.
Dermed vil Inter mest sannsynlig fokusere på å inngå nye avtaler med Cambiasso, Roland, Zanetti og Samuel. Men hvis ledelsen venter til mars, er det sannsynlig at noen spillere allerede er enige med andre klubber nå, siden de 1. januar vil kunne forhandle med andre lag.