Teplice – Liberec 1: 0, poeng fra ligaens forbikjøringstreff i begynnelsen av Hora

Teplice etter to dueller uten seier og uten scoret mål fullstendig scoret og flyttet til niendeplass, forblir Liberec syvende.

“Jeg gjentar alltid at teamet vårt alltid må spille 100 prosent, prestasjonen på 50 prosent som ble sett på banen i dag er ikke nok. Motstanderen vant fortjent 1: 0. Vi halte i presisjon, militante. Spesielt i første omgang var fraværet av Petr Ševčík veldig merkbart, ”sa Zsolt Hornyák, trener for Liberec, på en pressekonferanse. Et mislykket Oscar-hode ble fanget av Trubač, som dyttet ballen over til Horus, som endte med Nguyen i det åpne målet.For Liberec var det bare det tredje målet som ble scoret i de åtte siste seriekampene.

“Jeg fikk en fin ballong fra Trubi, jeg spilte den. Målvakten løp, så jeg lurte på om jeg ikke kunne få ham, men jeg la den rundt ham. Han nådde dit på en eller annen måte, og da visste jeg at jeg kom til å score et mål og score et mål, ”sa Hora, som feiret datteren sin nylig ble født med sesongens fjerde ligatreff.

Teplá-folket var mer aktive i løpet av første halvår. Nguyen stoppet skuddet fra Trumpeter, som senere bommet på et mål etter å ha blitt truffet av Vanecek. Rett før pausen, etter standard situasjon skyllet Vaněček i den ideelle posisjonen.Noen øyeblikk senere var Hora på vei over tverrliggeren. Keeperen til Liberec ble ikke overrasket av Hyčka fra en vinkel.

Det var først i det 69. minutt at Slovan ble alvorlig truet for første gang. Potočný kastet ut Pázler, men hjemmets keeper Grigar skjøt seg ut. ”Det mest åpenbare problemet var midt på feltet, der motstanderen fikk andre baller og spratt baller. Til støtte for angrepet manglet vi vinkelretthet og greihet.Selv om vi kontrollerte spillet en stund, gikk mange baller bakover, ikke fremover, noe som var vår styrke før, ”påpekte Hornyák.

Derimot sprang Kučeras hjørne av Pázler, men Nguyen scoret et nytt mål på målstreken. , men Teplice-fotballspillerne holdt den smaleste ledelsen. ”I løpet av andre omgang var spillet opp og ned. Vi måtte takle noen av pasningene bedre i målet. Men de løste ikke det, sier treneren til Teplice Stanislav Hejkal.

Hans deltakere i den høyeste konkurransen tapte ikke med Liberec for femte gang på rad og fra dette vant de for fjerde gang. “Liberec har vært siden 60-tallet.minutter sterkere på ballen, men vi hadde flere muligheter til å score. Vi fikk ikke et mål, vi vant med en farlig Liberec 1: 0. Vi er veldig fornøyde, ”sa Hejkal.