TOP-10 av de mest attraktive fotballspillerne i verden

De sier fotball er ikke en kvinnelig sport. Men dette er ikke det verste som jenter kan gjøre. Tross alt, de bokser, kjemper og mye mer, så går det ikke i forhold til fotball.

TOP-10 av de mest attraktive spillerne i verdenPhoto: Getty Images
Likevel gjør det kvinnelige kjønet fotball spesiell. Ja, det er greit å si at dette ikke lenger er en mannlig sport, men foreslår at bonden går til kvinners fotball, hvem vil nekte? Er du klar til å forlate kampanjen for kampen til kvinners lag i Russland, Sverige, Moldova, Brasil eller andre kvinners lag? Så la oss se hvem og hva som kan miste. Vi tilbyr deg de 10 mest attraktive jentene som gir seg til fotball. Din mening kan spre det og forståelig. I en av karakterene teller jeg 40 kvinner, men vi gikk ikke så dypt inn i skjønnheten til kvinners fotball. Og så begynner vi.

10. Lukker vår topp, målvakten til det ukrainske laget Irina Zvarych.

Få mennesker vet, og kanskje ikke i det hele tatt, men Irina begynte som en rygg tilbake. Zvarych spilte for Voronezh “Energy”, der i 20 år ble hun den beste spilleren av hennes rolle. Et år senere, i 2005, flyttet den ukrainske fotballspilleren til Rossiyanka, som inkluderte 4 russiske mesterskap og 5 russiske kopper, men allerede som målvakt. I år signerte Irina en kontrakt med den franske klubben “Juvey”. Siden 2000 spiller spiller for landsholdet i Ukraina. 8. mai ble Zvarych 30 år gammel.

TOP-10 av de mest attraktive fotballspillerne i verden

9. I niende posisjon igjen målvakt.

I vår topp, vær ganske berømt i verden av Hope Amelia Solo. En 32-årig fotballspiller for Seattle Sounders, så vel som USAs landslag, spilte en rolle i 142 kamper. I 2009 ble hun anerkjent som årets fotballspiller, ble den beste målvakten ved VM i 2011, mottok Bronze Ball, og gikk også inn i det symbolske laget av verdensmesterskapene i 2011. Tre ganger i fransk “Lion” vant det franske mesterskapet.