Tsjekkiske tennisspillere vil bli utsolgt for suksess i finalen i Fed Cup

Tennisspilleren ledes Petra Kvitova turbulente tilskuere var kjent, og de kan brukes. I 2012 på O2 Arena beseiret Serbia i finalen i fjor og vant en sølvkopp triumf over den tyske. I år, angripe den fjerde tittelen i fem år og niende totalt.

De fleste fans billetter bestilles innen en dag etter start salg i begynnelsen av september, og nå forsvunnet og de resterende setene. “Hvis medlemmer av ITF og russisk side noen billetter igjen og være på billettkontoret på dagen av kampen, men sjansene er lave,” sa han til CTK Miroslav Černošek, eier av Organisasjon tsjekkiske sport.

Prisene passerer varierte fra 990 kroner på kortsiden av den øverste ringen opp til 3990 kroner på det nedre dekk.Ett-dagers billetter var bare kort av de øverste etasjene, var det 550 kroner på en lørdag og en dag senere kom hundre kroner dyrere. Lørdagens singler vil starte kl 14:00, starter søndag program klokken 12.00.

Den tsjekkiske Rapporten vil trolig dukke opp Kvitova verdens nummer fem, helbredet finalist på Roland Garros Lucie Safarova, femten Karolina Pliskova og om trettiåtte Barbora Strycova. Kapteinen Petr Pala nominert lanserer neste uke torsdag.

Russian nominert på forhånd og komme frem til den sterkeste line-up og verdens nummer tre Maria Sharapova. kapteinen ment å Ekaterina Makarova, Anastasia Pavlyuchenkova og Elena Vesnina Anastasia Myskina fortsettes.

Hal arrangøren ta på mandag, den 9.November, da Madonna konserter har blitt holdt på O2 Arena denne helgen. “Det er små reserver i timeplanen, denne gangen vil det være et flott eventyr,” sa Blacksmith. Klokka seks er styrene begynt å bli lastet, klokken 19:00 skal retten utrulles, nettet strekker seg tirsdag morgen klokka 7 om morgenen og ni skal trene russerne. “Det vil være den mest logistiske”, tilføyde Černošek.

Miloš Zeman bør være blant gjestene i auditoriet så vel som i fjor. Invitasjonen ble også mottatt av Martina Navrátilová, som også jublet i finalen mot tyskerne i fjor.Den første offisielle begivenheten i den nye ITF-presidentens rolle i Praha er deltatt av David Haggerty, så han inviterer mange besøkende til den tsjekkiske hovedstaden.