Uherske Hradiste vil være munter for den tjuefemde å være den sjette

Ti år, ti kamper. Fotballag opp til 21 år vil igjen bli presentert i Uherské Hradiště, fra 18:00 vil være motstanderen til treningslaget Vítězslav Lavička Černá Hora. Det tsjekkiske laget har fire poeng etter to kamper, Balkan er det samme, men har spilt spillet mer.

“Det er en forræderisk rival i den forstanden hans offensive kvaliteter.De av oss, men jeg også tror at dette showet, “sa Bench, som var med på laget flyttet til Slovácko, nemlig Velehrad, bare på søndag. “Som vi var i denne tiden venter på bare ett spill, vi tok det og holdt i Praha treningsleir for å best spilt og styrket måten spillet vi ønsker å spille,” sa treneren som ønsker å stole på en hurtigtast og striper bak forsvaret.

Billetter til kampen koster 50 dollar, og det er ventet at lokale fans av dem vil være interessert. Nominasjonene er faktisk fire spillere som møtte opp i Moravian Slovakia: et ungdomsakademi gått Jihlava keeper Ludek Vejmola og midtbanespiller Michael Lawn, som i sommer flyttet til Jablonec.Forsvarer Thomas Břečka og en annen midtbanespiller Marek Havlík for lokale første-divisjonsklubben fortsatt spiller.

“Det er fullt mulig at noen ikke vil bare nominert, men også i bunnen,” treneren prøver å lokke fansen. “Han er en av mine drømmer og ønsker å spille for landslaget i Hradiště,” sa Břečka. “Den største sjansen definitivt ha karer som allerede være representant for en kamp, ​​Marek Havlík og Misha plenen, men hele uken jeg prøvde å vise at du også har en sjanse fortjener,” sa han.

“enormt ser frem til match hvor jeg vokste opp i fotball. Det er alltid fint. Det er her for Slovácka nok, kanskje oss mye boards, “ønsker Jablonec plenen.

Hva du kan forvente fra Montenegro?Den tidligere innfødte og tidligere slovakiske kapteinen Darko Šuškavčevič tilbyr kunnskapen. Han er et sterkt lag med en rekke høykvalitets spillere, som Djordevič, Pepič, Jankovič eller Jovovič. De er teknisk gode og sterke nok til å trekke opp sterke lag. De vil ikke være trygge, etter en mislykket kamp med Malta vil de prøve å overraske dem, sier den nåværende assistenten til Olomouc-treneren, som ikke vil savne spillet også.