Vi trodde at den vellykkede karrieren til Philip Lama

Hvor å gå: Everton var allerede interessert i ham, men bestemte seg til slutt å ta Yannick Bolasi. Dette bør imidlertid ikke forhindre at Marco bytter til “butterscotch”, som lider av de ustabile Miralyas, Deulofeu og Lennon.

7. Benjamin Henriks (Bayer)

Vi trodde at den vellykkede karrieren til Philip Lama ville inspirere den unge generasjonen tyskere til å følge hans eksempel, men vi tok feil: Nå har det tyske laget enorme forsvarsproblemer, men Benjamin Henriks kan med rette betraktes som et av landets viktigste talenter. Opprinnelig var han en angripende midtbanespiller, men i Bayer ble han omskolert som ekstrem forsvarer. Han gnager ballen dyktig, spiller smart og er ikke redd for å stoppe selv de raskeste vingene.

Hvor du skal dra: Guardiola elsket Alaba veldig for sin allsidighet, og selv om Henriks ennå ikke har vokst til sitt nivå, er de veldig like. Ikke glem at Kolarov, Clichy, Sanya og Sabalete er over 30 år, og City er desperat etter unge talenter. Imidlertid er det bare 14 kamper i den tyske eiendelen, så det er usannsynlig at han forlater laget snart.

Bor i de midterste bøndene. 10 talenter som det er på tide å endre teamet sitt Foto: FourFourTwo, SE

8. Ivaylo Chochev (Palermo)

“Palermo” er kjent for sine rosa T-skjorter, som lenge har blitt assosiert med italiensk fotball, men her går ikke ting bra med dem. Det sicilianske laget spiller kaotisk, og eieren Maurizio Zamparini bytter trenere som hansker. Det er vanskelig å kalle den nåværende spillerlisten spesielt talentfull, men Ivaylo Chocheva, en bulgarer som er en universell midtbanespiller, som spiller utmerket i luften og stopper en motstander på midtbanen, kan ikke ignoreres.

Hvor de skal gå: Swansea prøver desperat å stige høyere på stillingen, men uten Ashley Williams har teamet deres merkbart svekket. Jack Cork er talentfull, men han takler ikke et slikt arbeidsvolum når bare lette Leon Britton og Ki Song Young hjelper ham.