Vi vet alle om Draxlers utrolige talent

Vi vet alle om Draxlers utrolige talent – så hvorfor er han fortsatt på Wolfsburg? I sommer har tyskeren allerede kunngjort sitt ønske om å prøve seg på et annet lag, så denne sesongen kan trygt betraktes som hans siste. Draxler er kjent for både raske passasjer og utmerkede pasninger og feltvisjon. Draxler, som bare er 23 år gammel, kan spille på venstre og under angriperen, og er i stand til å styrke ethvert lag i Europa.

Hvor skal jeg dra: Arsenal. Det har gått flere år siden en slik overgang er blitt profetert for ham, og det er tydelig at overføringen virker veldig logisk. Med at Alex Ivobi får form, virker ikke kjøpet av en tysker så kritisk lenger, men hvem vil være imot kjøpet av en slik mester som ville passe perfekt til Sanchez og Walcott? Og under ledelse av Wenger vil han lett vokse til en spiller i verdensklasse.

2. Ever Banega (Inter)

I hele Europa er det vanskelig å finne en angripende midtbanespiller som vil bli sammenlignet i nivå med Banega. Inter kan ikke skryte av et stort antall superstjerner, men argentinerenes gratis overføring fra Sevilla var et strålende grep. Banega går ikke tapt noe sted takket være det sammenhengende spillet, utmerket syn på feltet og nøyaktige treff.

Hvor du skal dra: Tottenham Hotspur. Londonfolk har alt i orden med midtbanen, men kanskje Dembele kan diktere tempoet i spillet. Delle Alli og Eriksen spiller mer effektivt i angrep, mens Wanyama og Dyer foretrekker å spille på defensiven. Banega ville balansere “spursene” og jobbe enkelt med den argentinske teamtreneren.

Bor i de midterste bøndene. 10 talenter som det er på tide å endre teamet sitt

3. Ruben Castro (Betis)

Ruben Castro er en vin som bare blir bedre med årene. Du sier det sjelden om en fotballspiller, men vil noen krangle? Han er 35 år gammel, og siden 2010 har han vært selvsikker i favør av Betis, som han nylig fikk fornyet kontrakten sin med. Overgangen til Premier League er usannsynlig, men selv alder vil ikke skremme bort mange klubber – tross alt, i fjor scoret han 19 mål i eksemplet.