Du vil bli etter skolen! Jagr i Florida lærer unge partnere

Opplæring Panthers allerede kommer til en slutt, men Jaromir Jagr fortsatt tar to lagkamerater til side. Mens refser dem for trening, så å se dem skyting, pasninger og vise dem triks under trening.

Når du avslutter bonus leksjon på isen, noen ganger etter mer sammen smekker til gym på en øvelse sykkel

Erfarne hockey Kantor Florida tar veiledning to mest lovende studenter:. Forwards Jonathan Huberdeaua og Aleksander Barkov.

at ingen av de ikke spiller noen rolle at de forblir “etter school”. Tvert imot!

“Vi forbereder oss på å bringe noe nytt,” sier Barkov, en finsk kors første angrep av Florida. “Enten det er skøyter, skyting eller kombinering. Takket være det, trenger vi ikke se lenge på is.Og fordi vi sammen gjør det så bra. ”

Mazak fra Kladno har stor respekt. Bare fordi han selv er eldre enn begge sine lagkamerater kombinert. Eller fordi NHL har til hans kreditt mer enn ti ganger så mange mål og poeng. Jagr var for Bark i gutte år den største idol

“Han er en spiller fra hvem vi kan lære mye,” følelse og Huberdeau

Lessons okkupere, få poeng

Jagr hockey skolen kunst bærer anstendig resultat.Mens våren før ankomsten av den berømte veteran hadde tjue Barkov i 51 kamper fjorårets NHL 21 poeng i de resterende 20 spill med Jagr sammen med dem akkumulert solid 15.

Om to år eldre kanadisk Huberdeau hadde 59 kamper uten Jagr 33 poeng, mens det i 20 resultatene med det tsjekkiske gigant sammen med overskredet sin diameter punkt fyrstikker: venstre side samlet i 20 duellene 21 minutter

i åpnings spillet av en ny sesong (7: 1 mot Philadelphia). reserverer denne tre scoret i statistikken totalt fem punkter: Jagr scoret to mål, Barkov hadde to assists og en Huberdeau

Det første angrepet ofte starter i Florida mens lajnám mot elite motstandere..I motsetning til andre lag som brukes av defensiv spesialister i den tredje formasjonen og deres egne ess, trenger de ikke å møte dem.

“Dette er noen ganger vanskeligere for oss,” sier Jagr. “Hovedsakelig hjemme, trener treneren å spille våre fem på den første fem av motstanderen hans, fordi Barkov er det beste i å forsvare, men også i angrepet. Å spille det beste er ikke lett. Du kan ikke risikere for mye, du betaler for hver feil. ”

Elitformasjonen med Yagreh i hodet kan fortsatt spille de fleste motstanderens fives og lukkes ofte lenge i bandet.

“Når de tre er på isen, betyr det vanligvis at vi har pucken.Å holde knivene er virkelig fantastisk, “sier Panther-trener Gerard Gallant. “Når du klemmer rivaler i den offensive sonen, fører de ham der i lang tid for å lukke et ganske innfløkt. Det er vanskelig å ta en puck. Og selv om de ikke korrumperer, blir konkurrentene i det minste sliten. Dette er veldig viktig ”

Play-off? Mer ekte enn noensinne

En flott lærer leder sin skole i Florida i riktig retning. Siden sin ankomst, ble teamet håpefulle etter en lang tid en kandidat til avansement til sluttspillet og tidligere talent stigende stjerner.

This forutsetninger eksisterte selv uten Jagr, tilstedeværelse av tsjekkiske legende, men kan i stor grad akselerere prosessen.

“De er gode spillere.Vi må ikke glemme at de ble plukket på et tidspunkt da Florida var høyt på utkastet, slik at de er de beste i verden i sin aldersgruppe, sier Jagr. “Sist sesong hadde de ikke så mange poeng fordi de ikke hadde en god start på sesongen. På slutten gikk de begge av og kunne gjøre mer enn et matchpunkt. Deres potensial er flott. “